Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike Jailbreakjében...

Counter Strike Jailbreakjében ez szabályos?

Figyelt kérdés
A Simon mondja nekem hogy ugorjak egyet, utána pedig azt hogy még egyet és megöl (mert teljesítettem a második parancsot).Ezt miért szabad?Egy csomó Simon nem öl meg emiatt a másik fele meg igen.Magyarázatot sose kaptam rá, és a szabályzatokban sem olvastam róla

2016. márc. 24. 11:22
 1/2 anonim válasza:
Nos...ha azt mondja kulon hogy meg eggyet akkor nem er semmit egymagaba ! Viszont ha ugy mondja hogy 'Ugroj eggyet 5.4.3.2.1.0 (te ugrasz) es mondja hogy 'ugorj meg eggyet' akkor megint ugrasz mert ott oda mondja hogy 'ugorj' ERTED ? mert 'meg eggyet' ott nem celoz semmire ! :D
2016. márc. 31. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tette hozzá, hogy "Simon mondja ugorj még egyet", csak azt, hogy "ugorj még egyet". ailbreaken pont ez a lényeg, hogy a "simon" szót mondják-e a parancs előtt vagy sem.
2016. márc. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!