Star Wars: KotOR nem indul. Megoldás?
Nálam is hiba üzenetet ír ki folyton!
Hozzátenném hogy eredeti steam-es verzió van meg nekem!
Win 10 64-bites verzióval folyton hiba üzenet a karakter generálás után! Van valami használható megoldás? Mert már zavar hogy kipróbáltam a patcheket meg mindent de még mindig nem indul
Én is így voltam vele, az egyik megoldás az lehet, hogy megkeresed a játék indító beállításait (asszem setup.exe) és ott kikapcsolod a megnyitásakor lejátszódó animációkat. Így a főmenüt már biztosan behozza.
Ha ezután a játék indításakor megint kidob, meg lehet próbálkozni azzal, hogy a játékbeállításokban ablakban futtatásra állítod. Ha a beállításokig sem jutsz el, és kidob, akkor meg lehet oldani ezt másképp is, de akkor írj inkább, mert azt nem tudom fejből.
Nekem ez a kotor egynél segített, a kettőnél bármit próbáltam, nem jött össze. Később viszont, amikor fejlesztettem a gépet egy videokártyával, gond nélkül elindult. Úgy néz ki, egy erősebb gép könnyebben megbirkózik a kompatibilitásból adódó gondokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!