Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja ezt az Euro...

Miért csinálja ezt az Euro Truck Simulator 1?

Figyelt kérdés

Minimum grafikán is akadozik, de itt nem alacsony fps-re kell gondolni, hanem az fps szám bőven elég, csak kb. ugyanannyi időközönként (1mp-enként) beakad/megakad a játék kicsit, ami elég idegesítő tud lenni. Pedig megvan hozzá az ajánlott gépigény is bőven. 4 gb ram, 1 gb-os gddr5-ös videokari, 2 magos proci.

Játék futtatása közben elindítottam a feladatkezelőt, hátha meglátok benne valami érdekeset. Játszottam pár percet, aztán kiléptem a feladatkezelőbe, és ez a kép fogadott: [link]

Hát a játék csak az egyik magot használja, a másik szépen "alszik". Nem tudom biztosra, de sztem emiatt akad be mp-enként. Megnéztem a feladatkezelőbe az affinitást, aszerint mindkét magot használja a játék, de gyakorlatba nem ez van. Mi a megoldás?

2016. márc. 23. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs beallitva a windowsban, hogy mind a ket magot hasznalja a rendszer.Írd be youtubera, hogy magok beallitasa eallitsd be.Utana inditsd ujra a gepet. :)
2016. márc. 26. 17:20
 2/2 A kérdező kommentje:
De más játékoknál jó!
2016. márc. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!