Miért szaggat a GTA 5? (többi lent)
Sziasztok. Bocsi hogy én is írok egy ilyet mert ezen kívül kismilió ilyen kérdés van de nem tudom mit csináljak. Nemtudom hogykell megnézni hogy hány fps em van de szerintem stabil 30-40 megvan. Az az eggyetlen bajom hogy miközben autót vezetek és gyorsan megyek nagyon szaggat az egész nem laggol csak szaggat.
Gépem:
win 10
64bit
16GB ram
i7
AMD Radeon HD 7730 videó kártya. Megtudjátok mondani hogy mit csináljak, vagytudnátok adni egyolyan beállítást amivel jólessz?
Szia!
Ebbe a gépbe büntetés a HD7730- as kártya.
Ha ezzel akarsz játszani vegyél le mindent low-ra és kapcsolj ki mindent amit lehet, akkor talán nem fog akadni a gyors textúra frissítésnél.
Nekem egy gtx760 4 gigás kártyám van, egy ilyen gépben mint a tied, ezzel maxon simán fut rajta, én egy gtx650 ről váltottam mert nekem is akadt.
A hardware compare-n összehasonlítottam HD 7750 (mert 7730 nincs) sebességét, nézd meg.
A jófogáson egy ilyen kártya olyan 60e körül van, és a FarCry primal is very high felbontáson megy rajta.
Szerintem add el ezt a HD 7730-as vegyél egy másikat, ha sok pénzed van akkor egy GTX 970 -et javaslok 110e körül.
Ha nagyot akarsz dobni még a gépen, rakj bele egy SSD-t, arra rakd a rendszert és a játékot amivel játszol, így fényéveket ugrasz előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!