Ez hogy lehet? (Mortal Kombat X)
Sonyáéknak van egy lányuk Cassie, Jaxnek Jacqui, Kenshinek Takeda és Kung Laonak is van rokona Kung Jin. Az érdekelne, hogy Kitanának és Liu Kangnek miért nem született gyereke? És Sonyát miért pont Johnnyval hozták össze?
Köszönöm a válaszokat.
EZ nekem is lenne kérdésem liu keng ék kapcsolattal.
1.Azért mert élőhalottak lettek de miután cassie legyözte shinokot azután mindeki felszabadult és MK XI ben elvileg nem lesz senki élőhalott és ha jol tudom lesz gyerekük.
2.elöttem is kérdés?De mert megmentette(feltételezem)
Kitana és Liu Kang meghalt a 9ben, és a Másvilág szolgálatába álltak. Nem hiszem, hogy két élőhalott harcosnak a pokolban a családalapítás lenne a célja, nagyrészt azért, mert azoknak, akik meghalnak, a lelkük a Shinnok szolgálatába kerül, ő irányítja őket.
Hogy Johnnyt miért pont Sonyával hoztak össze... Passz. Így írták a sztorit. Talán, mert Johnny az egyetlen földi harcos, aki a MK véres világában is képes flörtölni, és Sonya az egyetlen választása :)
Az első válaszolónak (vagy kérdezőnek?) pedig: Cassie legyőzte Shinnokot, de ettől az élőhalottak nem szabadultak fel. Sub-Zero, Jax és Scorpion azért támadt fel még korábban, mert Raiden kombinálta ez erejét Quan Chiéval, és így tudta visszahozni őket. Raiden el is mondja az X-ben, hogy az ő és Quan Chi erejének a kombinálása az egyetlen mód, hogy visszahozzák a földi harcosokat. Csakhogy ugye Quan Chi kicsit meg talált halni az X-ben, ergó jelenlegi állád szerint a maradék élőhalottakat (Liu Kang, Kung Lao, Kitana, Stryker, Kabal, Smoke és Sindel) nem lehetséges visszahozni.
De szerintem nem láttad az MKX kreditlista utáni jelenetét, amiben Liu Kang és Kitana a Másvilág urai lesznek, különben nem kérdeznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!