Steamen hogyan lehet pénzvisszatérítést kérni?
A névnapomra kaptam 1 steam játékkódot, amit én beis írtam, és működött is. De nem ezt a játékélményt vártam, és nemis tetszik a játék. Valahogy visszalehetne kérni a pénzemet?
A steam támogatásnál és azon belül a játéknál nemlelek olyat, hogy pénzvisszafizetés.
A játék neve: Knights And Merchants
csak magadnak vett játéknál adnak vissza pénzt és azt is csak abban az esetben, ha nem te vetted a játékot (pl van egy gyereked, aki lehúzott pénzt a kártyádról steames vásárlással).
Ilyen nincs, hogy "nem tetszik, visszaadom". Egyéb iránt ezt te el is fogadtad, amikor létrehoztad a fiókodat, érthető, emberi nyelven le is volt írva. Pénz visszafizetés csak kirívóan ritka eseteknél áll fenn, főleg pénz csalás/lopás esetében.
Pont az a lényege, hogy nem tetszik, visszaadom... Hogy ha valaki odaajándékozta neked a játékot steamen keresztül akkor, rajtuk keresztül vissza lehet téríteni, csak kell a supportnak írni.
De én úgy tudom, hogy mivel a knights and merchants még mindig ingyen megszerezhető, ezért nem lehet visszatéríteni az árát. De próba szerencse...
Pénzemet? Én nagyon megbecsülném, hogyha ilyen ismerősöm lenne. Ennyiből miért nem mész oda akitől kaptad, követeled vissza azt a pénzt amit Ő adott ki, és b*szod le azért, mert olyan játékot vett, mai nem feltétlenül tetszik neked? Szánalmas, hogy ilyen emberek élnek. És még pofád is van feltenni a kérdést... Látom téged az sem érdekelne, ha ezzel megbántanál valakit.. Szerinted hogy esne annak, aki megvett neked valamit, hogy eladod, és veszel belőle mást?
Tudod van olyan Steam-en a legtöbb játéknál, hogy DEMÓ letöltése. Én általában vagy nézek videót egy adott játékról, vagy leszedem demót, mielőtt aktiválnám KIVÉVE HA NEKEM VESZI VALAKI.
Gyalázatos, hogy milyen emberek élnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!