Meg szeretném venni a Counter Strike: Go-t, de nem világos pár dolgod?!
Ezt a játékot nem lehet multiban játszani, anélkűl hogy eredeti lenne? Mondjuk mint az 1.6-ot. Ugyanis eddig én azt játszottam.
Illetve, ha megrendelem neten akkor azzal én mit kapok? Egy cd kúlcsot vagy az egész játékot, CDstöl mindenestöl.
Esetleg ha linkelnétek oldalakat ahonnan meg tudom rendelni, szólok, hogy határon túli vagyok...
Lopott játékkal is lehet multiban játszani, csak nem érdemes. A privát szerverek tele vannak csalókkal, a játékbeli online eseményekről, kampányokról is lemaradsz, nem is szólva a skinekkel való kereskedésről.
Ha dobozos verzióban veszed meg boltban, egy üres tokot kapsz, benne egy kóddal, amit a Steam digitális játékáruházban kell aktiválni:
Boltban 5000 Ft a "dobozos" változat, a Steamen 14 euró, de gyakran van leárazva 5-7 euróra.
Ha jól tudom versengőt nem tudsz játszani és rankot sem szerezhetsz törttel. De ha meg akarod venni és van bankszámlád akkor a [link] -ot ajánlom 3000Ft helyett 1000 Ft-ért vehetsz játékokat.
Megbízható oldal nekem is onnan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!