Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V Ebben a jatekban most...

GTA V Ebben a jatekban most jelenleg nincs kuldetesem . Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos,nincs kuldetesem.

Legutoljara azt kellett csinalnom hogy a Maze Towerrol le kellett ugranom Franklinnel es egy ejtoernyos baratjaval.

Termeszetesen amikor leugrottam akkor ki kellett nyitnom az ejtoernyomet , majd ra mennem egy trackra. Meg kellett varnom , mire a helyere er a tracknak a vezetoje , majd leszalnom a trackrol.

Ennyi az utolso kuldtetes amit megcsinaltam.

Es most ezutan a kuldetes utan, nincs semmifele mas kuldetesem. Hiaba hivogatok barkit.

(A telefonomba is szoktam uzeneteket nezni, de olyan uzeneteket amiket mar lattam ) tehat, nincsenek uj sms-eim.

Ezeket a lepeseket mar mindegyik szereplovel vegrehajtottam,de sehol egy kuldetes nincs a lathataron .

Mit tegyek?

Letszi valaszoljatok,nagyon kene a segitsegetek !

Koszonom szepen aki segit :)

2016. márc. 21. 16:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Valaki lenne olyan kedves hogy segit ?
2016. márc. 23. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
És csak egy küldetésed volt vagy, hirtelen eltünt minden más küldetésed.Amennyiben az elöbbi az sincs kizárva hogy elfogytak a küldetések.Ha eredeti a gta-d nézd meg a [link] weboldalon (jelentkezz be majd, GAMES->GTA V->CHECKLIST).A zöld, a narancssárga és, a piros csíkok közt más típusú feladatok vannak.
2016. márc. 23. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:

oke!

Koszonom a valaszod!

2016. márc. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!