Szerintetek menne rendesen?
A The Sims 4-et szeretném megvásárolni az EA oldaláról, de félek, hogy nem vinné a gépem. A Create a Sim Demo-t viszi, de félek, hogy pénzkidobás lenne az egész játék, ha a gép úgyse viszi rendesen. Információkat tudok a gépről adni, ha rákérdeztek. Amúgy nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.
Az jelentene valamit, ha az egész játék Demo-ját letöltöm és játszok vele valamennyit?
Hali,
Ha nem vagy benne biztos akkor szerintem töltsd le egy torrent oldalról és próbáld ki (ha kell adok linket csak írj, az tuti nem vírusos és működik, én is azt használom):D
Ha letöltöd akkor ugyan azt a játékot tudod majd használni, csak ugye singleplayer-ben, nem tudom mennyire fontos az hogy online legyél :D
Ha ellenzed azt hogy letölts egy játékot mert az "illegális" akkor ezt az üzenetet vedd figyelmen kívül!
Tehát ha kell még infó akkor írj, leírhatod a géped adatait is ha mindenképp meg akarod venni és akkor megmondom hogy kb elmenne-e rajta az én konfigom alapján.
Üdv, :D
Kipróbáltam a demót, ment rendesen nagyjából, néha szaggatott, de az belefér nálam.
Az utolsó válaszolót kijavítanám kicsit: 2 napig lehetett kipróbálni.
Köszi mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!