A Tanki Online nevezetű játékkal mi a baj?
Figyelt kérdés
Belépek a játékba játszom vele, és 10 mp múlva nem érzékel. Ezt nem úgy értem hogy befagy, lefagy, megyek vele normálisan akadás nélkül és azt veszem észre ,hogy nem tudom felvenni a dobozokat nem tudom felvenni a zászlót tehát átmegyek rajta és nem sebzem a többieket, de ők tudnak. Mi lehet a baj?2016. márc. 19. 09:34
1/5 anonim válasza:
Beállításkonál pipáld be a ping és fps mutatását, ha ping 400 fölött van akkor az a baj, ha nem akkor meg válasz másik böngészőt, legjobb a mozzila vagy a google chrome.
2/5 edykee válasza:
Én is tapasztaltam ilyet és nekem távol volt a router a géptol szoval azt is fiyeld hogy minimu 3 as jeled legy( am én ugy vettem észre hogy egy vikingbe (m0) thunderral 20 at löttem és nem nagyon akart meghalni)
3/5 A kérdező kommentje:
öszönm
2016. nov. 19. 16:27
4/5 anonim válasza:
Én Adobe Flash-t használok, letöltöttem, onnan indítom a gamekat. Nekem is volt ilyen, kiléptem, vissza és nem volt baj! :)
5/5 anonim válasza:
Nyomd meg a G-t, utána lépj vissza a játékba. Nekem is volt már olyan, hogy átmentem a boxokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!