Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha egy játékot végig viszek...

Ha egy játékot végig viszek tört verzióban és utána megszerzem az eredeti változatot akkor a mentéseket áttudom másolni úgy hogy meg kapjak minden jutalmat amit eddig elértem?

Figyelt kérdés

Dead Space 2 Black Boxos crack verzió -> Steames Dead Spacera

Assassin's Creed Brotherhood, Revolution, 3, 4 stb.

És más játékok

2016. márc. 17. 15:52
 1/2 anonim válasza:

Igen. Achievementeket feljegyzi a mentésekben ha offlineban játszol, amint online vagy és belépsz megkapod mindet, amit offlineban szereztél achuevementet. Hasonlóan működik a crackolt-eredeti is.

Ha a mentést át tudod rakni, ott folytatod ahol abbahagytad, és a teljesítményeket is megkapod.

Én még nem próbáltam, de tudom hogy lehet. Achievementeket is hasonlóan szokták elcsalni. Letöltenek fullos mentést és betöltik.

Az achievement managerek is a menteseket piszkálják meg.

Ez a két dolog miatt biztos működik, legalább is a pár felsorolt, és ahhoz hasonló játékokban.

2016. márc. 17. 17:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2016. márc. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!