Van még olyan rajtam kívül, aki a sakkban GYŰLÖLI a lovakat?
Azt hittem valami megmagyarázhatatlan, irracionális félelemről lesz szó, melyet a ló, mint LÓ vált ki :D
Lehet, hogy más is gyűlöli a lovakat, ezért vagy azért a sakkban, de a te eseted sajnos az, amit az első válaszoló is írt. Nincs térlátásod, így nem tudod elképzelni, hogy a L-alakot hányféleképpen és merre tehetné meg az adott helyről.
Kedves kérdező!
Annyira megtetszett a kérdésed, hogy megzenésítettem, és ha már így tettem, gondoltam megosztom itt is, mégiscsak neked van a legtöbb közöd a szövegéhez. A hang az enyém :D Remélem nem ijesztettelek vagy sértettelek meg ezzel, egyik sem állt szándékomban, csupán jópofának tartottam, hogy egy olyan kérdést-gondolatot osztasz meg, amilyenhez hasonló napjában sokszor eszébe jut a legtöbb embernek, de ritkán artikulálják, főleg ennyire nyilvánosan. Ez tulajdonképpen költészet. Ha zavar a kérdésed feldolgozása természetesen eltávolítom az internetről. További jó sakkozást, minél többet játszol, annál könnyebben látod majd, hogy mi hova tud lépni, akár körök múlva is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!