Vélemények Shenről?
Most tudtam csak kipróbálni a rework óta, de nekem nagyon nem tetszikk főleg a Q-ja
Mi baj volt a régivel? Kihagytam vagy fél évet a játékból, így elég sok változás van, ez az egyik ami nem tetszik, pedig eléggé bírtam Shent:S
Régivel baj : régi volt,ezért unatkoztak h reworkolni kell
Nekem a régi jobban tetszett ...
Olyan mint Poppy,azért mert régi volt már reworkolni kellett,ja de régen építhetted bruisernek is akkor is az ult miatt tank szinten voltál,de a Q+W kombód 1,5 k-t sebzett.
Most tanknak építed vagy elfogysz 3 mp alatt tf-ben.
Nagy ult : hazatudsz küldeni valakit,de ha rosszul teszed akkor csak megvéded őket ?!?!?!
Poppy-t még nem próbáltam ki, de a régi nagyon jó volt csak senki nem játszotta a nagy tornákon ezért kutyát se érdekelte
Pedig igaazi troll champ volt:D onehsot az ADC
A W-je a leghaszontlanabb skill volt az egész játékban, kellett vele csinálni valamit. Pedig a Q-ja miatt izgalmasabb lett vele játszani, bár nem lehet vele biztonságosan, távolról farmolni most már. Nekem jobban tetszik, csak rá kell érezni.
Poppy meg hogy hiányozhat akárkinek is? Leultizta a leghaszontalanabb embert és bement 5v1-be, majd egy Qval megölt mindenkit. Nagy skill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!