Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vélemények Shenről?

Vélemények Shenről?

Figyelt kérdés

Most tudtam csak kipróbálni a rework óta, de nekem nagyon nem tetszikk főleg a Q-ja

Mi baj volt a régivel? Kihagytam vagy fél évet a játékból, így elég sok változás van, ez az egyik ami nem tetszik, pedig eléggé bírtam Shent:S

2016. márc. 15. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Régivel baj : régi volt,ezért unatkoztak h reworkolni kell

Nekem a régi jobban tetszett ...

Olyan mint Poppy,azért mert régi volt már reworkolni kellett,ja de régen építhetted bruisernek is akkor is az ult miatt tank szinten voltál,de a Q+W kombód 1,5 k-t sebzett.

Most tanknak építed vagy elfogysz 3 mp alatt tf-ben.

Nagy ult : hazatudsz küldeni valakit,de ha rosszul teszed akkor csak megvéded őket ?!?!?!

2016. márc. 15. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok régebbi karaktert akarnak egyedibbé tenni, Shen például eddig egy tank volt aki tudott teleportálni, ennyi. Ez az egész szellem-kard cucc azért került rá, hogy legyen benne valami egyedibb, valami ami illik is a karakterhez. Szerintem ez alapjáraton tök jó hozzáállás és ráfér a játékra, bár én Shen nem játszom, úgyhogy annyira nem tudok nyilatkozni róla. Poppy amúgy tök jó lett szerintem :)
2016. márc. 15. 12:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Poppy-t még nem próbáltam ki, de a régi nagyon jó volt csak senki nem játszotta a nagy tornákon ezért kutyát se érdekelte

Pedig igaazi troll champ volt:D onehsot az ADC

2016. márc. 15. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

A W-je a leghaszontlanabb skill volt az egész játékban, kellett vele csinálni valamit. Pedig a Q-ja miatt izgalmasabb lett vele játszani, bár nem lehet vele biztonságosan, távolról farmolni most már. Nekem jobban tetszik, csak rá kell érezni.

Poppy meg hogy hiányozhat akárkinek is? Leultizta a leghaszontalanabb embert és bement 5v1-be, majd egy Qval megölt mindenkit. Nagy skill.

2016. márc. 15. 17:12
 5/6 Dantagor válasza:
Shen es Poppy is skillesebb champ lett igy szerintem.. Shen undorítóan eros tank lett, ahogy Poppy is.. A régi poppyban annyi jatekelmeny se volt mint egy full ad master yi-ben..
2016. márc. 17. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb az új shen mint volt. Úgy ahogy a poppy.
2016. márc. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!