World of Tanks c. játékban a tankokról le lehet szedni a festést, feliratot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 21:07
1/10 anonim válasza:
Ha aranyért vetted akkor csak akkor ha eladod. Ha kreditért akkor megvárod míg lekopik.
2/10 A kérdező kommentje:
Aranyért vettem tehát el is tudom adni?
2016. márc. 14. 21:36
3/10 anonim válasza:
A tankot eladod akkor már nem lesz rajta.
4/10 A kérdező kommentje:
Ja hogy a tankot kell eladni az annyira már neméri meg:)
2016. márc. 15. 09:11
5/10 anonim válasza:
Hülyeséget beszél az első. A festésekbe bemész és ott vannak kis kockákban hogy mi van a tankodon. Na abban a kockában van egy kis X. Arra nyomj
6/10 A kérdező kommentje:
Hogyha egy tankomon van pl. 2 gunmark és eladom a tankot, majd visszaveszem akkor rajta lesz?
2016. márc. 15. 14:04
7/10 anonim válasza:
Bocsánat ha hülyeséget mondtam,régen még így volt,és amúgy sem szoktam nézegetni mert kreditért veszem őket.
8/10 Brandon41 válasza:
a gunmarkot nem lehet leszedni,és az örökké rajta lesz
9/10 anonim válasza:
Gunmarkot is le lehet szedni, ott van a beállításoknál valahol jobb alul, ha jól emlékszem. Az elsőnek meg abban igaza van, ha eladsz egy tankot, amin goldért volt festés és utánna visszaveszed, akkor tisztán kapod meg, de már azt is ki lehet ikszelni.
10/10 anonim válasza:
a gunmark nem jön le....Hiába romlasz el(azaz a kiválóságjel százalékot lemegy) a gunmark nem tűnik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!