Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A skyrim ui-t el lehet távolít...

A skyrim ui-t el lehet távolítani valahogy, hogy ne vesszenek el a mentéseim? Segítség? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

szóval egy ideje telepítettem rá a magyarítást. mikor folytattam a játékot, viszont észrevettem hogy sajna más volt az inventory. xD de úgy értem teljesen más... :D gondoltam biztos a magyarítás változtatta meg a kinézetét, majd ma amikor megpróbáltam kideríteni hogy mi is lehet ez az egész valójában, láttam, hogy a magyarítás egyben telepítette ezt az ui nevű mod-ot, és ez okozza..:/ természetesen rögtön kivettem a pipát a data file-oknál a játék indítópaneljénél, mert szerettem volna újra a régit használni, majd amikor betöltöttem volna a mentést, ezt írta ki:

[link]

(bocsánat a rossz minőségért)

na és természetesen nem töltöttem be, hanem inkább engedélyeztem az ui-t, de őszintén eléggé zavarja a szemem, van erre valami megoldás? mit gondoltok? :D

2016. márc. 14. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A régi UI borzalmas volt, miért akarod azt vissza (hacsak nem kontrollerrel játszol)?
2016. márc. 14. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igazából nekem valamiért az jobban bejön. és tetszik hogy egy kicsit másabb mint a többi játékban, meg valahogy nekem igazi skyrim feelinget adott:D meg engem kifejezetten zavar, hogy ez az ui mod a képernyő háromnegyedét befedi :/ nekem valahogy egyszerűbb a régi, és sokkal jobban is tetszik:D örülnék ha vissza tudnám csinálni, károk nélkül:)
2016. márc. 15. 00:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem használok magyarítást, úgyhogy nem tudom, tényleg kárt tehet-e a mentésekben a SkyUI eltávolítása. Előfordulhat, hogy a magyarítást a SkyUI-hoz szabták, és egyszer csak tényleg nem tudsz tovább jutni a játékban emiatt (pl. rá kéne valamire kattintani, de nem tudsz, mert a te UI-don máshol van).
2016. márc. 15. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Készíts másolatot pár újabb mentésedről, majd töltsd be a játékot. Ha valami gikszer lenne, szimplán írd felül a kimentetett fájlokkal (de szerintem nem lesz gond, nekem is írta ezt ki, amikor nem raktam vissza pár modot, de működött a játék).
2016. ápr. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!