A skyrim ui-t el lehet távolítani valahogy, hogy ne vesszenek el a mentéseim? Segítség? (KÉPPEL)
szóval egy ideje telepítettem rá a magyarítást. mikor folytattam a játékot, viszont észrevettem hogy sajna más volt az inventory. xD de úgy értem teljesen más... :D gondoltam biztos a magyarítás változtatta meg a kinézetét, majd ma amikor megpróbáltam kideríteni hogy mi is lehet ez az egész valójában, láttam, hogy a magyarítás egyben telepítette ezt az ui nevű mod-ot, és ez okozza..:/ természetesen rögtön kivettem a pipát a data file-oknál a játék indítópaneljénél, mert szerettem volna újra a régit használni, majd amikor betöltöttem volna a mentést, ezt írta ki:
(bocsánat a rossz minőségért)
na és természetesen nem töltöttem be, hanem inkább engedélyeztem az ui-t, de őszintén eléggé zavarja a szemem, van erre valami megoldás? mit gondoltok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!