Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V Van egyetlen egy küldeté...

GTA V Van egyetlen egy küldetésem. De ezt hogyan kell végrehajtani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én most abba a menetbe vagyok hogy a Franklinnel fel kell mennem egy helikopterrel a marel banknak a csúcsára . És ez sikerült is ,felmentésem a csúcsra. De ezután mit kell tennem ,amikor felmentem a csúcsra?

(Legutoljára egy tűzoltóautót kellett elbújtatnom egy híd alá)

Remélem tudtok segíteni!

Köszönöm aki segít :)

2016. márc. 14. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A tűzoltóautó egy heist-hez kell amit, amint elbújtattál egy járművet is el kell vinned egy rejtett helyre majd, telefonálni michael-nek és, trevornak.(ez a gateway velice).

A maze bank csúcsára tudtommal egy teljesen más küldetés miatt kell felmenni.Néhány ejtőernyős küldetés után kell oda felmenned és, amennyiben találsz ott egy embert oda kell menni a közelébe.

2016. márc. 23. 22:12
 12/14 Nemohalacska ***** válasza:

A küldetés címe mint ahogy eddig szinte minden gta-ban úgy ittis a képernyő jobb alsó sarkában jelenik meg egy rövid időre amikor elkezdesz egy küldetést.

Onnan tudtam hogy a játékosok zöme itt akad el mert a játék semmiféle radarjelzéssel nem dörgöli az orrunk alá mit kéne csinálni csak kiírja. A kiírást pedig sokan figyelmen kívül hagyják.

A menekülő járművet pedig egy nyugis viszonylag forgalommentes eldugott helyen kell megállítani s ha ezt a játék megfelelőnek titulálja akkor úgyszintén kiírja kiket lehet hívni a Mark Getaway Location menüpontot választva.

2016. márc. 23. 22:21
 13/14 Nemohalacska ***** válasza:

S még egykét dolog.

Menekülőjárművet mindegy melyik karakterrel szerzel nemkell mind a hárommal. Lesz majd még eset amikor kellhet de akkorsem kell mind a hárommal.

továbbá...

A "menet" szó helyett ha lehet szokj rá a "küldetés" szó használatára. Lásd Mission Passed vagy Mission Failed.

2016. márc. 23. 22:37
 14/14 A kérdező kommentje:
oke , koszonom!
2016. márc. 25. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!