Jó játékot keresek tudnátok mondani?
Ha singleplayer és szereted a story orientált játékokat akkor Life is Strange, ennek remek story-ja van.
Vagy még ott a The Walking Dead season 1-2.
Multit nem nagyon tudok mondani, inkább hanyagolom azokat mert kb nincs már olyan játék amiben jó lenne a közösség.
Üdv, :D
Első vagyok :D
Hát akárcsak én :D
A Walking Dead Michonne már kijött :D én is azzal tolom nemsokára csak nem nagyon volt időm eddig.
(igaz eltér a story de azért biztos jó lesz az :D)
Különben ha az bejött akkor Life is Strange-t mindenképp játszd végig, legalábbis egy próbát megér!
Nagyon hangulatos játék, nem fogod megbánni :D én 2 nap alatt kijátszotta mert egyszerűen visz magával és alig lehet abbahagyni :D
Ez is a döntéseken alapul akár a twd, de szívrengetőbb :D
Sok sikert :D Ha kell torrent hozzá akkor írj majd küldöm :D
Üdv, :D
Ha a Walking Dead tetszik, akkor próbáld ki a The Wolf Among Us-t is! Valószínűleg tetszeni fog.
Hát multiplayer játékokban annyira nem vagyok otthon, néha team Fortress 2-zök, de inkább singlebe nyomom. Sok jó single játékot tudok mondani, ha érdekel. Csak írd meg, hogy milyem műfaj érdekel (horror, akció, lopakodós, platformer, indie stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!