Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim - hogyan lehet a...

Skyrim - hogyan lehet a lehető leggyorsabban sok aranyat szerezni? (kb annyit hogy vehessek házat)

Figyelt kérdés

(lvl 7es vagyok)

szóval eléggé kéne egy házat vennem, mert egyszerűen nem férek el az inventory-ban. lydia-nak meg nem passzolhatok át többet. leginkább a sárkánypikkelyek és csontok foglalnak helyet, amiből ha jól tudom majd lehet armort csinálni. és ezért eléggé kéne a pénz. van rá valami mód?

mégegy kérdés: amikor visszamegyek whiterun-ba, rögtön rámtörnek és két lehetőségem van: fizetni, vagy börtönbe menni. ha börtönbe megyek, akkor az hátráltat majd később valamiben? vagy csak lényegében egy fél perces időhúzás és a későbbiekben semmiben sem fog befolyásolni?

2016. márc. 14. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Először is, adj el mindent amit tudsz, a sárkányt is, mert az sokára lesz hogy abból armort tudsz csinálni, addigra meg ég egy rakatot meg fogsz ölni. Kezdd el a dark brotherhood küldetést és ha a botherhooddal játszol, akkor a sok legyilkolandó ember után kapsz szép fejpénzt.

Attól függ: van nálad lopott dolog? Ha nincs menj börtönbe, fél perces kitérő, semmi hátrányod nem lesz. Ha viszont van nálad lopott dolog, akkor azt elveszik tőled és nem kapod vissza soha többet.

2016. márc. 14. 18:17
 2/11 A kérdező kommentje:

oké akkor asszem eladom őket, és akkor csatlakozzak a dark brotherhoodhoz? hogyan lehet csatlakozni hozzájuk? másrészt meg, hogy én eddig háát ilyen "jó" vagyok, mármint ugye próbálok a jó oldalon lenni (igaz hogy itt mi a jó, sem egyértelmű). ha csatlakozok hozzájuk akkor nem fognak hozzám másképp állni, másképp viselkedni?

és akkor asszem inkább kifizetem a büntit mert ha börtönbe mennék elég gáz lenne, amennyit loptam xd

2016. márc. 14. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Elmész Windhelmbe és ott van egy kis híd és annak az alján van egy ház amiben lakik egy kisgyerek és épp egy áldozatot mutat be bent (be kell menned) vele kell beszélned és azt kell csinálnod amit mond. Amúgy rengeteg videó van youtubeon, későbbiekben is ajánlom hogy nézz meg párat ha elakadsz. Nem érdekel senkit:D Attól még te leszel a mélyen tisztelt Dragonborn hogy közben egy orgyilkos banda vezére vagy meg lopsz összevissza mindent és ártatlanokat ölsz meg ha olyan kedved van:D
2016. márc. 14. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:

A leggyorsabban úgy lehet pénzt szerezni, hogy beírod a konzolba:

player.additem 0000000f 999999

Ennél gyorsabb módszer nemigen létezik.

2016. márc. 14. 23:00
 5/11 A kérdező kommentje:

dejó, köszönöm a válaszokat:D

feltétlenül csatlakozok a dark brotherhood-hoz :D

2016. márc. 15. 00:56
 6/11 A kérdező kommentje:
az ilyen büntit meg lehet oldani a lopott tárgyak elveszítése nélkül? mert ugye börtönösnél, még amikor visszavettem ugye a cuccokat hiányoztak a lopottak, de amikor kifizetem, akkor is elveszik.. o.O viszont gondolom ha megölöm az őröket, az egész város utálni fog:D
2016. márc. 16. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Miután írtam gondoltam rá hoyh lehet akkor is elveszik, de nem voltam biztos benne, ezek szerint igen..:D Hát visszatöltöd a régebbi mentést...gondolom ez most már nem opció, ha lesz házad abba lerakhatod később, most ez se opció...vagy mondj le róluk, vagy próbáld meg kerülni azokat a helyeket ahol rajtakaptak:D A későbbiekben meg töltsd vissza amikor még nem vagy messze.
2016. márc. 16. 16:23
 8/11 A kérdező kommentje:
semmi gond és azért köszi:D van még ezeken kívül megoldás szerinted? mert eléggé el kéne mennem whiterun-ba, de így nem tudok, ha elveszik a lopott cuccaimat elég nagy veszteség érne:D
2016. márc. 18. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

A pénzszerzés elég egyszerű a játékban(én eddig körülbelül 120.000 aranyat kerestem a statisztikák szerint) és, legfőképp a dark broterhood-ot/thieves guildot ajánlanám(az előbbinél bérgyilkosságal, az útobbinál lopással keresed a pénzt) de egyszerű küldetésekkel és, erős lények megölésével is kereshetsz viszonylag jó összegeket.

A legolcsóbb ház a játékban 5000 arany de, ha csak ház miatt van rá szükséged, akkor ingyen is megoldhatsz magadnak egy szobát ha jelentkezel egy céhbe(a bajtársak a legegyszerűbben elérhetőek a játék elején de, az előbbi kettő is bíztosít számodra szobát).

A sárkánycsontokra még később lesz szükséged de, ha nem akarsz tőlük megválni akkor tedd be őket ládába.

A lopott cuccokat is be tudod rakni ládákba de, arra is van lehetőséged amennyiben thane vagy hogy, elmond az őrnek a "thane" rangod amikor elkezd hozzád beszélni és, ekkor fizetés vagy, a cuccok visszaadása nélkül oldhatod meg a dolgot.

Persze a legegyszerűbb megoldás az őrök ellen az ha rögtön elfutsz/elsétálsz amint bejelentik hogy "várj, én ismerlek téged"/"wait, I know you".

2016. márc. 21. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Annyival kiegészíteném hogy, a "tedd be őket ládába" a, házadba/szobádba lévő ládákra vonatkozik.
2016. márc. 21. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!