Szerinted mi lehet a gond? (PC játékok vezérlése)
Figyelt kérdés
Egy pár játéknál elszáll az irányítás.
Mindegy melyik billentyűre vannak a különböző funkciók beállítva: kocsi vagy játékos vezetése / vezérlése, fék, lövedék kilövése, sebesség váltás stb. egy idő után minden billentyűt nyomkodhatok a játék nem reagál.
PL: NFS 7-tőle tóvafelé, GTA SA-tól tovafelé
2016. márc. 14. 11:59
1/5 anonim válasza:
- Billentyűzet rossz, vagy a csatlakozója rosszul van bedugva?
- Van-e más vezérlő csatlakoztatva a géphez (joystick, gamepad, kormány, bot)? Ha igen, akkor húzd ki, és próbáld meg így.
2/5 A kérdező kommentje:
Más nincsen bedugva. Azzal hogy kihúzom és újra bedugom sem mentem semmire, pedig eredeti MICROSOFT billentyűzet alig 1 éves.
2016. márc. 14. 13:30
3/5 anonim válasza:
lehet, hogy valami háttérben futó progi kavar be? (vírus, antivírus, macskadetektor...)
4/5 A kérdező kommentje:
Az nem lehet tegnap telepítettem újra a Windows 7 és eddig csak játéktelepítők meg egy pár drivert telepítettem fel.
Azelőtt semmi baj nem volt csak azért telepítettem újra mert nagyon bevolt lassulva
2016. márc. 14. 21:14
5/5 anonim válasza:
Ha a billentyűzetnek van hivatalos driver-e, akkor rakd fel azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!