Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért árulnak a boltokban...

Miért árulnak a boltokban egyre kevesebb PC játékot?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre,hogy évről évre kevesebb PC játék van a boltokban mi lehet ennek az oka ?

2016. márc. 13. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen boltban?

Nem minden játék jön ki tokos verzióban, igazából ez az oka. De pl. ha bemész egy 576-ba, akkor dugig van PC játékokkal. + a digitális vásárlások miatt egyre kevesebb budget kiadás van.

2016. márc. 13. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Amiért sok játéknak nincs magyarítása,csak angol nyelv.

Sokan illegálisan letöltik és nem érdemes annyi példányban kiadni. Ráadásul sok online is letölthető,legálisan.

2016. márc. 13. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagy bevásárló központokra gondoltam nem netes boltokban.
2016. márc. 13. 22:10
 4/9 Papi Gonzales ***** válasza:
azért mert a dobozos játékok már egy ősi korszak fosszíliái....semmi szükség nincs rájuk
2016. márc. 13. 22:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha megszűnnek a tokos változatok akkor mit gondoltok bezárnak az ilyen nagy játék kereskedések pl. 576,cd galaxis,supergamez stb.... ?
2016. márc. 13. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, mivel a konzol játékok többségét még mindig dobozos formában veszik meg.

PC-n ez már nem divat. Én is nehezen szoktam át, régen tele volt a polcom PC játékokkal. Most már nincs más dolgod mint felmész valamelyik webáruházba (Steam, Origin, Uplay, HumbleBundle és még sorolhatnék vagy ezret) fizetsz és letöltöd. Nagyjából 3 év alatt 100 játékom gyűlt össze Steam-en, ezek közül csak 6-ot vettem dobozos formában, a többit mind digitálisan. Könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb + nem foglalják a dobozok a helyet.

+ azt is meg kell említeni hogy az indie fejlesztők többsége már ki sem adja dobozosan a játékát.

2016. márc. 13. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Én amúgy szeretem a dobozos játékokat. Sokkal jobban, mint csak simán steamen. Még akkor is ha a dobozos game steamen aktiválós. :D Egyszerűen imádom ha ott van a polcon.

Van 1-2 gyönyörű kiadásom. Pl. megvan az eredeti 2003-as Jedi Academy, az eredeti 2003-as Legacy of Kain Defiance, Diablo II + Expansion, Kane and Lynch 2 Limited Edition, Moh Warfighterhez egy gyönyörű fémdoboz, stb. Ezekre büszke vagyok.

2016. márc. 14. 06:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Hasonló a véleményem mint az utolsónak. Van valami tárgyi "bizonyítéka" hogy igen neked megvan az a játék. Digitálisan megvenni egy játékot nem olyan mint dobozosan,kézbe fogni. Nem alapváltozatban sokszor nagyon szépek is a dobozok.
2016. márc. 14. 07:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, a digitális változatok végett van kevesebb a polcokon.

Megszűnni nem fog a tokos verzió, mert a különböző limitált és gyűjtői kiadások mindig is lesznek, amikben az ajándékok, tárgyi tartalmak vannak.

2016. márc. 14. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!