Miért árulnak a boltokban egyre kevesebb PC játékot?
Milyen boltban?
Nem minden játék jön ki tokos verzióban, igazából ez az oka. De pl. ha bemész egy 576-ba, akkor dugig van PC játékokkal. + a digitális vásárlások miatt egyre kevesebb budget kiadás van.
Amiért sok játéknak nincs magyarítása,csak angol nyelv.
Sokan illegálisan letöltik és nem érdemes annyi példányban kiadni. Ráadásul sok online is letölthető,legálisan.
Nem, mivel a konzol játékok többségét még mindig dobozos formában veszik meg.
PC-n ez már nem divat. Én is nehezen szoktam át, régen tele volt a polcom PC játékokkal. Most már nincs más dolgod mint felmész valamelyik webáruházba (Steam, Origin, Uplay, HumbleBundle és még sorolhatnék vagy ezret) fizetsz és letöltöd. Nagyjából 3 év alatt 100 játékom gyűlt össze Steam-en, ezek közül csak 6-ot vettem dobozos formában, a többit mind digitálisan. Könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb + nem foglalják a dobozok a helyet.
+ azt is meg kell említeni hogy az indie fejlesztők többsége már ki sem adja dobozosan a játékát.
Én amúgy szeretem a dobozos játékokat. Sokkal jobban, mint csak simán steamen. Még akkor is ha a dobozos game steamen aktiválós. :D Egyszerűen imádom ha ott van a polcon.
Van 1-2 gyönyörű kiadásom. Pl. megvan az eredeti 2003-as Jedi Academy, az eredeti 2003-as Legacy of Kain Defiance, Diablo II + Expansion, Kane and Lynch 2 Limited Edition, Moh Warfighterhez egy gyönyörű fémdoboz, stb. Ezekre büszke vagyok.
Ahogy előttem is írták, a digitális változatok végett van kevesebb a polcokon.
Megszűnni nem fog a tokos verzió, mert a különböző limitált és gyűjtői kiadások mindig is lesznek, amikben az ajándékok, tárgyi tartalmak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!