Hogy sikerülhetett ilyen rosszra a fifa 11?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 19:52
11/16 anonim válasza:
A FIFA 11 kúrvára csak most lett kiadva és ezis csak a demója amúgy a játék meg egy nagy szar és te is az vagy!
12/16 A kérdező kommentje:
én legendás szinten tolom a fifát 4 éve, mecsenként 2,3 gól átlag, tényleg szar vok....:/ 1-2 kivétellel az összes fifa megvan, eredetiben is, a fifa 11 pedig történelmet ir ( irt ) mert végre next gen verzió, azaz nem csak oan pö*öknek szánják, mint te akinek nincs gép igénye... :/
2010. szept. 23. 19:11
13/16 anonim válasza:
Csak 2,3 gól átlagba meccsenként?:-o,akk mégsem vagy annyira jó,főleg ha már 4 éve tolod:(
14/16 anonim válasza:
én nekem most lett meg a fifa vagyis letöltöttem de olyan fos mint az atom ilyen xboxos verzió vagy mi a szar ez. nem tudjátok vmi normálisan nem jelent meg ami téll csak pc-s?
15/16 A kérdező kommentje:
mien 4? 10 éve...és van mikor meccsen 8 at lökök...de fifa 11 eddigi legjobb, csak noobok nem tudják beállitani bill-t ami alapbol le van irva mindenhol h h kell PC -re...és amugy elirtam kérdést mer 10 et akartam, ami eddigi legsz*rabb fifa volt :/
2010. okt. 5. 16:37
16/16 anonim válasza:
tom h kell átálítani a billentyűt te gyökér!configba átírod azt csá de akk is nagy szar xbox-os verzió.csomó menüpont eltűnt mint pl a fifa 10-be volt.nagy szar lett inkább már pesesek sokkal normálisabb egy játék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!