Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mire jó a steam kártya, és...

Szmájli444 kérdése:

Mire jó a steam kártya, és hogy kapcsolódik ehhez a gyémánt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A minap megvettem az első játékcsomagomat Steamen ( két Shadowground játék és a TRINE mindhárom része). Kaptam egy üzenetet hogy szereztem kt kártyát de nem igazán tudom hogy mi az. Alul volt hogy alakítsam át gyémánttá és a gyémántból csináljak játékcsomagot. Valaki eltudná nekem magyarázni hogy ez mi, miért jó ilyenek? Vagy küldeni egy linket ahonnan mindezt megtudhatom?

Köszönöm

2016. márc. 13. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Ha játszol egy játékkal, akkor kártyákat kapsz. Általában csak a kártyák felét tudod kinyerni játékkal (pl 6 kártya esetén csak 3-at dob ha játszol a játékkal, páratlan szám esetén lefele kerekít, pl 7nél 3at, 5nél 2-t kaphatsz maximum).

A maradék kártyákat vagy megveszed másoktól a steam piacon keresztül, vagy ismerősök adnak neked.

Ha megszerezted az összes kártyát, akkor csinálhatsz belőle kitűzőt. Ezért rengeteg steam exp jár, amivel szintet lép a fiókod (szintenként +5 barátot tudsz felvenni, tehát 2-es szinten 10 lehet, 3as szinten 15 stb). Ez a legfőbb célja, a steam szint növelés, így több barátot tudsz felvenni.

Az exp-en kívül kapsz még

egy hátteret, amit a profilod mögé tudsz beállítani

egy chat emoticon-t, amit chateléskor használhatsz (pl :csgot: és akkor megjelelik egy kis terrorista ikon a chatben)

egy kitűzőt, amit a profilon belül vitrinbe rakhatsz, vagy kirakhatod mint fő kitűzőt a profilodon belülre, e-pénisz növelő

egy játékra X%-os leárazást, ez 10-90% közt bármennyi lehet. Ezt a leárazást más bónusszal együtt nem váthatod be (pl a játékon van 50% leárazás, neked meg van 50%-os kártyád rá, akkor nem kapod meg ingyen vagy 25%-ért, hanem csak 50%kal olcsóbban veheted meg, nem használható fel a kód). Az exp mellett ez a másik értelmes, amit dob.

Gyémánt:

A kapott droppot (kártyát, figurát stb-t) át lehet alakítani gyémánttá. A gyémánttal nagy ünnepekkor lehet játékot venni (vagyis a kidobált kártyákat ha átalakítod gyémánttá, tudsz belőle játékot venni). Ebből a gyémántból komoly játékokat is lehet venni, lásd előző karácsonykor witcher 3, fallout 4, gta5 stb. Viszont ezeknek horribilis ára van. Egy-egy ilyen játék (x darabot adnak el, pl 500at gyémántért) ami ilyen AAA-s cím, 25-30 ezer gyémántért ment el darabja. Nyilván csóró olcsó János 1-2 euróős játékokat már pár ezer gyémántért megkaphattál.

Az én meglátásom az, hogy vagy csinálj belőle kitűzőt, vagy add el a kártyákat 6-8 centért, amennyi épp az aktuális árfolyama, gyémántból vásárolni baromi nehéz (aukciós ház féle, aki kapja marja alapon, legnagyobb licit nyer).

2016. márc. 13. 17:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. márc. 14. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!