Valaki tud jó unturned szervert? Ha lehet akkor PvP és magyar szeró legyen.
Figyelt kérdés
Ha valaki akar szövetkezni akkor jöhet. Csak előbb jelöljön be facebookon. A korhatár mindegy.
13/F
2016. márc. 13. 16:54
1/3 anonim válasza:
Hallod.. a játékban van szerver kereső. Beírod hogy "magyar" vagy "hungary" és kiad egy csomót aminek a nevében ezek benne vannak.. szövetkeznék én veled.. de valszeg játszani sem tudsz ha ezt sem tudtad amit előbb leírtam én meg noobokra nem pazarlom az időm :D remélem találkozunk valamelyik szerveren, nyugi nem fogod tudni hogy honnan lőttem ;)
21F
2/3 A kérdező kommentje:
Na épp ez a baj. Nekem a kereső nem működik. Meg azt hiszem hogy van jobb dolgod is mint hogy játssz egy 13 évessel.
2016. aug. 8. 01:17
3/3 A kérdező kommentje:
Na épp ez a baj. Nekem a kereső nem működik. Meg azt hiszem hogy van jobb dolgod is mint hogy játssz egy 13 évessel
Csak úgy tudok játszani hogy ha a favourite mappában van mentve szeró.
2016. aug. 8. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!