School of Dragons segítség! Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Olyan gondom van, hogy se a játékba se a játék weboldalára nem tudok belépni, holott emlékszem a felhasználó nevemre és a jelszavamra, de mindig, vagy azt írja ki, hogy a felhasználó név és a jelszó nem egyezik, vagy azt, hogy ilyen felhasználó nem létezik. Új jelszót is próbáltam kérni (mivel volt már, hogy én pontosan tudtam a jelszót, de a rendszer nem engedett be), de azt írja, hogy nincs regisztrálva ilyen e-mail cím, holott pont ma kaptam rá egy hírlevelet. Valami megoldás?
Ui: Ha lehetséges, szeretném elkerülni az újra regisztrálást.
2016. márc. 11. 14:24
1/4 Tamás Gáborka válasza:
Nem lehet hogy regisztrálástól számítva lejárt a 60 nap?60 nap után ha nem igazolod vissza akkor törli a fiókod.Az email címedre kaptál egy visszaigazoló emailt és ha nem erősíted meg 60 nap után törlődik a fiókod
2/4 A kérdező kommentje:
Még a regisztráció napján megerősítettem a regisztrációmat (erre mindig nagyon oda figyelek), el is raktam a levelet, ami aztán rejtélyes módon eltűnt, holott tuti nem töröltem. Ráadásul ez nem az első alkalom. Az előző fiókommal ugyanez volt, hogy nem tudtam bejelentkezni, holott mindent tudtam (felhaszáló, jelszó) és nem engedett be. A regisztrációt megerősítő e-mail is eltűnt, amit akkor szintén eltettem külön mappába...
2016. márc. 11. 16:02
4/4 anonim válasza:
Szia ilyen már velem is volt és kiderült hogy az volt a baj hogy a nevembe ékezetes betű volt és mivel ez egy angol játék nem fogadja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!