Mit tudok játszani a 10 éves unokatestvéremmel?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon jól elvoltunk de ugye mostmar én is nagyobb lettem és már nem ugyan úgy játszunk mint régen. Általában videókat nézünk ami néha már unalmas. Holnap megint eljönnek hozzánk és szeretnék valami jó programot kitalálni amivel én is jól érzem magam és természetesen ő is élvezné. Előre is köszönöm a válaszokat! Én 16/L unokatesom pedig 10/L2016. márc. 10. 21:17
1/1 Yoni03 válasza:
Én öcsémmel vagyok ilyen korban, csak mi fiúk vagyunk. Általában társasozni szoktunk (gazdálkodj okosan, rizikó, stb...) és számítógépen ketten játszható játékkal játszani (FlatOut 2, Wacky Races, Party Jousting, stb...). Ilyesmiket tudnék ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!