Worldof Tanksban a nemeteknek melyik aga a legjobb?
Mausnak alapvetően tényleg egész jó páncélzata lenne, de b*szhatod mert ha meglátják azonnal töltik rá a goldot, meg az agyonra buffolt medek körberohanják és szétszedik.
Amúgy az E50M meg talán az E100 ág ami nagyon jó, meg van a Leopard ág de azokhoz a tankokhoz már nagyobb tudás kell. :)
MaxWell125 a nevem, megnézhetitek hogy eddig mit értem el. (10 000 csata után 54% win rate)
A németeknek a TD ága a legjobb. Hetzer - Stug - Jgdpz IV - Jpanther - stb
A szovjeteknek a nehéz tankjai a legjobbak
Az amcsiknak a páncélvadászok vagy a nehéztankok megint
A Leopard 1en kivül minden jó,csak mindegyikkel tudni kell játszani
Ha az elsőt fejleszted ki akkod E 100
Ha a másodikat vagy többet akkor jöhet a Maus és a Tdk
Ja és az GW E 100 olyasmi mint az Object 263 csak szerintem az iménti jobb
Tudom, hogy ezzel egyedül leszek, de én a Leopard felé vezető ágat is nagyon szeretem, még az elején vagyok szóval ez nem reprezentatív, a Vk 30.01 D remek hatos szinthez, a 30.02 D kevésbé jó szerintem, innen tovább nem tudom saját kézből, de a Leopardokról rengeteg videót néztem, az alapján elég potens tankoknak tűnnek.
Nagy különbség a többi ág véghez képest, hogy azok a páncléra építenek, ez a mozgékonyságra.
Bocs hogy ezt mondom de a Leopardnak nincs páncélja
Front:100mm
Torony front:75mm
Ha nem a lövegeeődítöt találod el akkor szinte 100% hogy átütöd!
A lövege egész jó,de öszessítve szerintem ez a legrosszabb 10-es!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!