Hogyan kell a Mortal Kombat 4-ben Ftality-tcsinálni? A kombókat tudom de ha a kivégzésnél megcsinálom ami le van írva sose működik és nem értem mi az a +
PL Raiden egyik kivégzése: le,fel,fel,fel+Magasütés
Hogyha elkezdem és nyomom le aztán fel áttelepottál mert a le,fel a teleportálás kombója, ha pedig folytatom és nyomom tovább hogy fel,fel akkor ugrik. Pedig én nem láttam hogy kivégzésnél valaki ugrált volna. Aztán megnyomom a Magasütést erre fejbevágja és vége. De azt sem tudom hogy mi az a +magasütés. Mert hallottam olyat hogy a + azt jelenti, hogy egyszerre kell. De melyikkel ? minddel vagy csak azzal ami előtte volt ?
Ezenkívül azt sem tudom hogy milyen távol kell állni és milyen gyorsan kell lenyomni a billenytyűket :S
Én úgy emlékszem hogy a Fatality be kell kapcsolni.
Fatality menü:
Practice képernyőn a Dificulty menün:Player 1 BLCK+LK 10 másodpercig
Sziasztok!
Én fel szeretném telepíteni a Mortal Kombat 4-et.
Látom nektek sikerült, Kérlek segítenétek ?
Előre is Köszönöm
lili0125
Sziasztok! Az MK4-ben a Raiden Fatality 2-t úgy kell beütni, hogy teljes testközelből nagyon gyorsan le, fel, fel, fel+négyzet. Ha felugrik az embered vagy fejbeüti az azért van mert nem voltál gyors! De adok egy tuti tippet, mert én profi vagyok! :) A fatality beütése előtt folyamatosan tartsd lenyomva az R1-et, ez BLK...rövidítve Block védekezés. Ugyanis ha védekezünk az emberünk nem tud felugrani. Csak arra vigyázzatok, hogy mikor az utolsó kombináció következik addigra engedjétek el az R1-et! Tehát a Raiden Fatality 2-je így van: (teljes testközelből) Tartsd lenyomva az R1-et és akkor le, fel, fel, fel ekkor engedd el az R1-et és a négyzetet üresen nyomd meg! Ezzel működni fok! A Scirpionnál ugyan így kell...
Ha valaki nem PS1-en nyomja azt is így kell a védekezés a lényeg, hogy a karakterünk ne ugorjon fel, vagy ne üsse meg az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!