Meg éri kockának lenni? Megéri a szabadidőnkben játszanni pc-n xboxon stb-in?
"Megéri" az idődet pocsékolni egy képernyő előtt? Nem. Megéri pl. tanulni, dolgozni, másokon segíteni. A "kocka" nem életcélként kocka, hanem pótcselekvésként.
"Nem akarnak jobb boldogabb életet?"
Na, ezt sokféleképpen közelíthetjük meg. Én éltem egy normális kispolgári életet, tanultam, dolgoztam, csajoztam. Megnősültem, felneveltem két gyereket, elváltam. Nem érzem a késztetést, hogy újrakezdjem, és ezt csináljam tovább halálomig. Igaz, nem vagyok kapcsolatfüggő, a szex már nem különösebben mozgat, önellátó vagyok. Most van időm és pénzem játszani, és ezt jobban élvezem, mint a való világ taposómalmát.
Megéri elolvasni egy könyvet? Megéri végignézni egy sorozatot?
Nyilván ebből is van egy egészséges mennyiség. Amíg nem megy más dolgok kárára (társas élet, önfejlesztés, munka vagy tanulmányok), addig "megéri". De mondjuk heti 40-50 óra, amikor valaki az összes idejét, amit nem alvással vagy az iskolában/munkahelyén tölt, játszik, az már nyilvánvalóan túl sok.
Szeretnék búvàrkodni,hegyet màszni,vadàszni,kajakozni.
A legegyszerűbb kajakozàs se jön össze merthàt a csalàd az első.
Miről is beszélünk akkor?
Az xbox-al jól elvagyok.Nem mondanàm pótcselekvésnek.Akkor is jàtszanék ha lenne időm a fent nevezett hobbikra.
Így legalàbb van egy igen kis befektetéssel elérhető jó hatâsfokkal szórakoztató elfoglaltsàgom.
40f
Hàzas
2gyerek
Ha csak néha kockulsz az nem baj. De ha a nap 24 órájából 30at a gép előtt töltesz az nem jó. Nagyon nem. Vannak szépségei, pl olyan járékok amik jobbak 1-2 filmnél, könyvnél, annyira jó a történetük + ugye te viszed végig nem pedig csak nézed, olvasod. Maradj a hobbi szintnél, ne szenteld ennek minden szabadidődet.. tapasztalatból mondom.
Üdv, 21 éves, dagadt kocka. Meg szűz. Meg antiszoc. Kegyetlen függőséget tud okozni... (szerencsére vannak akik segítenek leszokni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!