Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki konzolról váltott PC-re,...

Aki konzolról váltott PC-re, mit tapasztalt?

Figyelt kérdés

Megérte?

Nehéz volt megszokni az egér+bill.-t?

Milyen gyakran kell fejlesztésekre költeni?

Egyéb tapasztalat, jótanács?

Köszi a válaszokat :)

2016. márc. 6. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen konzolod van?

Egyébként mindegyiknek megvan a maga hátránya. Ha egyszer beruházol egy jobb gépre, akkor évekig elég lesz kompromisszumokkal. Az egér és a billentyűzet használata szerintem senkinek nem okoz gondot játék alatt, kivételt hozhat viszont olyan produktum, aminek elcseszik az irányítását klaviatúrával.

Géptől függ hogy milyen sűrűn kell fejleszteni, milyen géped lenne ha váltanál?

2016. márc. 6. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Sokáig Xone konzolt szerettem volna, mert x360 konzolom volt. De sajna a játékok baromi drágák így inkább pc mellett döntöttem

I5 4460 r9 380x 8Gb ram

2016. márc. 6. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, én csak a másik irányból tudok írni, mivel én egyszer PC-ről váltottam konzolra, aztán úgy fél évre rá vissza PC-re, mert nem bírtam tovább. Hogy soha többet konzol, az több mint biztos.

Hidd el, minden szempontból megéri a váltás. Kb ki fog nyílni előtted egy új világ és meglátod, hogy milyennek kéne lennie a videojátékoknak igazából. Mintha felállnál a kerekes székből.

Egér+bill miatt ne aggódj. Azt lehetetlen nem tudni kezelni. Ezen felül a legtöbb játéknak van kontroller támogatása is. Akár a tévén is tudsz játszani, mint a konzolon.

A pár éve még középkategóriás gépem most juttot el oda, hogy fejleszteni kéne, de amennyit én az évek alatt már a játékok árából megspóroltam, hát abból kettő is kijönne.

Jó szórakozást kívánok.

2016. márc. 6. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mindent pc-n játszom. Nekem úgy kényelmes.

Ami nem jelent meg pc-re, azt Xbox 360-on tolom.

AMi meg az előbb említett platformokra nem jelent meg, azt meg Ps3-on játszom.

2016. márc. 7. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!