Legélvezetesebb tank kezdőknek WoT-ban?
Eléggé kezdő vagyok, legnagyobb tankom IV-es szintű. Valami olyan ágat keresek amin nem kínszenvedés végigmenni egy kezdőnek, mert gyorsan sikerélményt nyújt és a tankok is jók.
Tudom, hogy játékstílustól függ, de remélem van olyan ág, amelyiket élvezetes egy kezdő számára is végigvinni.
Ha jól adja az MM akkor jól lehet játszani ha trollkodik az MM, akkor paradicsom vagy aznapra szóval mindig változó hogy milyen és pl múltkor 6os tankkal nem engedett se győzni se sebezni (6os tierben 5ös mediumot nem engedett sebezni bezzeg engem mindenki eltalált :D ) szóval van hogy ilyen napokat fogsz ki de nem merném azt mondani hogy mi a jó tank és mi nem az egy kezdőnek. sztem gyakorolj és tapasztald ki te magad.
Itt a férjem mondja most hogy az IS-7et húzd ki, szovjet heavy ág, a könnyűektől maradj távol akkor....
bocs a családi kommentért :) most mindenki beleszólhatott :D
A WG minden ágba tett bele szopatós tankokat.
De a származásuk okán is az oroszok állnak hozzájuk a legközelebb és ott a legkisebb a frusztráltság érzete. A KV1-KV1S-IS/KV3-IS3-KV4 vonalon jó játszani, de a 9-es tankok miatt én neked az IS4 vonalat javasolnám az ST-I miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!