Ti egy tizes skálán hányast adnátok ezeknek a játékoknak?
Just cause3
Fallout4
Gta5
Broforce
Dyning light
Ori end a blind forest
Star wars batlefront
Bocs ha elirtam oket:)
Fallout 4 - 11!
Battlefront - 9.
Dying Light - 7/8.
Ori End - Bár (MÉG!) nem ismerem, de a képek alapján messze ez tűnik a leghangulatosabbnak. Eszméletlen szemkáprázató mesevilága van! Kösz a tippet! :)
Just Cause 3: -
Fallout 4: 9 -a dialógusok lebutítása az előző részekhez képest nem tetszik, pedig nagy fanja vagyok a sorozatnak.
Grand Theft Auto V: 9 - San Andreas után szerintem a legjobb gta.
Broforce: -
Dying Light: 8 Coop -os mókára erősen ajánlom, a történet lehetett volna jobb
Ori and the Blind Forest: -
Star Wars Battlefront: Szám helyett inkább annyit írok, hogy "Kapd be a f**om EA"
Just Cause 3 - Nem játszottam vele, de videók alapján el lehet lenni vele, illetve a mediterrán hangulat adja. 7/10
Fallout 4 - Jó játék, akinek bejön, engem nem tudott lekötni. 7/10
GTAV - Singleplayer egyszer elmegy, de az Online rohadt jó. 9/10
Broforce - Nem ismerem.
Dying Light - Nem szeretem a zombis játékokat, játszottam vele, a műfaj kedvelőinek viszont ajánlom, nagyon jó játék 9/10.
Ori and the blind forest - Csak feltelepítettem, nem játszottam még vele.
Star Wars Battlefront - Grafika jó, de mivel nem vagyok Star Wars fan és egy részt se láttam (film), ezért nem is kötött le. 5/10
Amit viszont kihagytál a listából és a tavalyi év játékai közül nálam egyértelműen 10/10, a Mad Max.
Csak a Star Wars Battlefrontot vittem:
10/6. És Star Wars fan vagyok. Egyáltalán nem rossz játék, csak hamar rá lehet unni, mivel minden tartalom a DLC-kben keresendő. Kapsz egy fél játékot, majd a DLC-k megvételével (több mint 15.000 Ft) kibővíheted egy teljes játékká. Ahogy a sokak által utált nagy Bartos Möster mondaná: "A**ád!"
Inkább akkor Battlefront 2.
Just Cause: nem játszottam vele
Fallout 4: dettó
GTA V: 10/10, legjobb játék valaha
Broforce: 8/10, elég szórakoztató (most PS Plus exkluzív PS4-en)
Dyling Light: nem ismerem
Ori and the Blind Forest: szintén nem ismerem
Star Wars Battlefront: 7/10, ha mindenképpen kevés lehetőséggel rendelkező multit akarsz játszani, inkább a Warframe-et válaszd (az még ingyenes is). Az SW: Battlefront csak a grafika miatt lett 7 pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!