Eredeti játékhoz letöltött DLC? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na sziasztok! :)
Már lassan de biztosan megvettem a Call of Duty Black Ops II-t. Nem sokat játszottam vele, mert edzések meg ilyenek. De gondoltam megkérdezem, hogy hátha esetleg működne az, hogy a megvett játékhoz letöltök pl. egy Zombie DLC-t, hogy az működne-e. Ha nem működik, megveszem mindenképpen a DLC-ket, mivel hogy 4-ről tudok. ( Természetesen van több 10 is, de engem csak a "nagyobb" érdekelne). Mert ha úgy is működne, akkor legalább spórolnék is, de ha nem, akkor megveszem.
2016. márc. 3. 16:59
1/1 anonim válasza:
Ha Steames akkor meg ne próbáld ha nem akarod mindened elveszteni. Ha egyéb, akkor pedig olyan lesz az egész mintha nem is eredeti lenne, mert külön crack kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!