Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ellophatják ez esetben a...

Ellophatják ez esetben a steam accountomat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy barátom küldött egy ingyen steam kulcsot és hát én próbáltam aktiválni, de nem sikerült. Mondta mennyek rá arra hogy "Fiók kiderítése" gombra és rámentem de valakinek elküldött valamit. És hát hogy ezzel a komoly dologgal mit tudok csinálni? Mert a gmailom is fontos meg a steam-em is mert már több mint 35 eurónyi játék van rajta meg raktár cucc persze egybe. És ezzel nem veszíthetem el az accjaimat? UI:. Van mobil steam guardom meg telefonos gmailom azaz küldik az sms-t valamire.

2016. márc. 2. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Email jelszó csere, steam jelszó csere.
2016. márc. 2. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
cserélj jelszavakat. Ha van mobilos alkalmazás, az csak 1 dolog, nekem is van. Ha bármi történne vele, írsaz steam supportnak, szépen csatolod a játékvásárlásról készített copy-t (email fénykép stb) az elég bizonyíték.
2016. márc. 2. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Uram isten.. Mi az hogy ellopják? Az emailedre, vagy az ővére küldtek egy emailt, hogy megnézhesd ki aktíválta a kódott, azért írta ez ki mert már aktiválták, miért lopnák el?
2016. ápr. 27. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem kell ennyire negatívan állni a dolgokhoz. Csak kérdés volt.
2016. máj. 12. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!