Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanksben milyen...

World of tanksben milyen tankokat ajanlatok kezdoknek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Az orosz ágat. A KV-1-ig, de ha vadászok rédekelnke, akkor is orosz.

Amivel nehéz érvényesülni, az a német ág. Mivel német pártiak vagyunk, ezért egy meccs betöltőképernyője kb. anyázásból áll, mert tudjuk, hogy az lelnfélnél lévő tankok mit tudnak tenni velünk. És nem, a viszonylagos pontosság nem kárpótlás az elfogadadható töltési idővel, hogy alig sebzel és kevés az átütésed - és az olyan "apróságok" is társulnak, mint hogy artigert nehéznek csúfolják egy átlagos közepes tank páncéljával és ott ütöd át, ahol akarod.

Szóval németet ne fejleszz elsőre, ha nem akarsz szívni.

2016. márc. 2. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, a kezdőknek az orosz heavy ág ajánlott. Vagy az IS, vagy a KV vonalon haladsz majd, ez rád van bízva. Az IS valószínűleg számodra sokkalta jobban meg fog majd felelni.

Az amerikai heavy vonal is egy hálás jószág, az T1Heavy, M6, T29, T32 mind-mind jó kis jószág a maga tierjében.

A német nehéz sem rossz, de ott lapos páncélzattal operálsz a kritikus szinteken (6-os). Két döntési lehetőséged van, vagy a maus vonalat viszed, vagy az e100-at. Egyik sem ér fel tier X-ben a T110E5-höz, vagy az IS7/IS4 pároshoz. Márpedig minden játékos előbb-utóbb nézni fogja, hogy az általa húzott vonalnak a top tankja mire képes.

2016. márc. 2. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Még néemthez annyit, hogy egyedül a tiger 2-ért éri meg fejleszteni. Németben nehéz és vadász ágat vittem ,barátom a médiumot. Csak atiger 2 az, ami képes a felvenni a versenyt a többivel, és jó vele játszani, mert ne mazt érzed, hogy "bakker, megitn hátrányban vagyok".
2016. márc. 2. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat par hete aszemvettem meg a type 59 et es nagyon jo valamo olyasmi ag nincsen?
2016. márc. 2. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

A type 59-et nem tudod megvenni, kb 2 éve nem kapható, csak versenyeken nyerhető. Szerintem type 62/64-ről beszélhetsz, esetleg a t34-3-ról.

A kínai ágon vannak jó lightok és erős medek. Illetve a cseh medes ág is igen erős, főleg a t34-100

2016. márc. 2. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
T-34,KV-1,T1 Heavy,O-I Exp.,Stug III G
2016. márc. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!