Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Le fagy az Assasin's creed...

Le fagy az Assasin's creed unity. Mit tehenték?

Figyelt kérdés

Le fagy az Assasin's creed unity. Mi lehet a baj?

Az lennr a problèmám hogy ki játszottam az alap sztorit de nég vannak küldik és Párizsnál ha a map szélére megyek ki fagy. Forgatni lehet a nézetet de minden más meg áll. Le szedtem hozzá már cuccot de az egyikkel nem indul el a másikakkal meg ugyan ugy ki fagy. Valakinek valami ötlet?

#játék #Assassin’s Creed #számítógépesjátéj
2016. márc. 1. 09:32
 1/9 anonim válasza:

Ahhoz, hogy a kérdésedre normális választ kaphass, több infóra van szükség:

- Milyen hiba üzenetet kapsz, amikor lefagy a játék?

- Hány MB RAM van a számítógépben?

- Más játékok is szoktak kifagyni nálad?

2016. márc. 1. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:

"Le szedtem hozzá már cuccot..."

Ezek szerint nem eredeti. Akkor így jártál.

2016. márc. 1. 15:43
 3/9 A kérdező kommentje:

#1: nem ir ki semmilyen hiba üzenetet csak meg áll és nem megy tovább az összes játék el futott eddig rajta nem volt még csak hasonló probléma sem. De már másoknál is volt ilyen problèma ahogy hallottam de nem kaptam választ arra hogy mi is lehet a baj.

#2: ha egy értelmes választ nem tudsz meg fogalmazni magadban és nem segíteni vagy itt hanem rabolni az emberek idejét csak mert nagyon sok a szabadidőd és neked anyuci apuci mindent alád rak akkor mi lenne ha el mennél máshova tolni a semmitevaló bunkó hozzászólásaidat. Köszi!!! 18L

2016. márc. 1. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:

#3: Mellé. Állami gondozott gyerek voltam, az életben mindenért megdolgoztam, és erre nevelem a gyerekeimet is.

39F

2016. márc. 1. 17:59
 5/9 A kérdező kommentje:

1. Messziről jött ember azt mond amit akar...

2. Az már a te saját szegénységi bizonyítványod ha még ezek ellenére is itt próbálod adni az istent aki mindent meg tehet. Mellesleg nem kértem önéletrajzot hanem segítséget... Erre jössz te aki ugy gondolja hogy most hú de nagy ember leszek mert én "megdolgoztam" mindenért és le oltok egy olyat akiről nem tudok semmit és segítség helyett még bele is rugok mert én "megtehetem" mert "megdolgoztam" mindenért és akkor sz*runk a világra...

3. Ugy gondolom hogy ha csak savazni tudod az embereket aki esetleg nem teheti meg vagy csak meg unná ha kész és feleslegesen venné meg mikor fent van a neten akkor neked itt nincs helyed mivel hogy ide az emberek tanácsért jönnek és nem azért hogy mindenféle idegen oltogassa és felvágjon hogy ő "megteheti"

2016. márc. 1. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elkönyvelsz a gazdag szülőkön élősködő kiskölyöknek, aztán "messziről jött ember azt mond amit akar". Ellened nem lehet vitában győzni, igaz? :D

Ha lopsz valamit, ne várd el, hogy ugyanúgy működjön, mint az eredeti.

Pont hogy nem sz*rok a világra, azt a tolvajok teszik, akik szerint nekik minden jár, és bármit elvehetnek.

Ha kiírsz egy kérdést, számíts rá, hogy nem fog tetszeni a válasz.

2016. márc. 1. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Az viszont nem igaz :"D ha igazad lenne el ismerném

De ugy gondolom hogy ez egy teljesen normàlis kérdés volt és nem értem mièrt lenne lopás az amit a neten veszel lényegesen kevesebbért... Elég nagy baj az ha mindenkivel bunkózól. Inkàbb ne is irnál semmit ha nem tudsz normálisan válaszolni mert tudod van az a mondás hogy ha nem tudsz valami okosat mondani inkább meg sem szólalj...

2016. márc. 1. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Így első hallásra valami a játékon belüli problémára gyanakszom , kicsit olyan mint mikor nekem anno a 2-3 nem tudom melyik beragadt a töltésél mikor a karivval ugye lehet rohangálni a semmiben. Én simán újrahúztam a játékot és ment rendesen. Esetleg ha nem torrentes hanem digitális akkor írj ticketet. Vagy fórumokon keres hasonló leírásokat. Ha meg torrentes akkor 1000 másik oka lehet sajnos ami azzal is jár ugye , hogy torrentes.

Ha szabad beleszólnom a vitába akkor az , hogy neten Epé*iszt méreget valaki semmit se bizonyít , ha van rendes életed és megvagy elégedve akkor éld azt és ne mások dolgába szólj bele ha már tanácsot adni nem tudsz rendesen.

2016. márc. 2. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Az AC Unity-ból az eredeti is tele van bugokkal (ha még azóta nem javítottak rajta sokat a patchekkel), teljesítmény problémákkal.

Patcheld ki, az a legtöbb, amit tehetsz. Vagy még jobb, ha megveszed, és megpróbálod. Igen, mindig valószínűbb, hogy az eredeti jobban fut és működik (legalábbis elvárható lenne), de lehet, hogy pont egy ilyen agyonbuggolt vackot nem érdemes megvenni.

2016. márc. 2. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!