Autó Derbys pc játék?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok már olyan pc játék címeket ami konkrétan autó derbyrők szól.Értem ezalatt hogy az autók törnek,lehet lökdösödni. Tudom vannak ilyen tipusú vagy hasonló játékok pl a CollynMcrae rally ,de én mint írtam "körös" játékra gondoltam amiben sérül a jármű és megvan az igazi derby hangulat is. Nemgond ha kicsit régebbi,de azért ne DOS.-at mondjatok légyszíves.Valójában azért nemrég kiadottakat keresek.2016. febr. 29. 17:17
1/5 anonim válasza:
Heló!
Flatout sorozat, Destruction Derby, Burnout Paradise.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 29. 17:26
3/5 anonim válasza:
Én ajánlom még a crashday-t, nagyobb, szabadabb pályák vannak mint a flatoutban meg itt van gépfegyver, rakétavető a kocsikon, a kocsikat lehet tuningolni is. Ellehet vele lenni :) kicsit hasonló a Gas Guzzlers Extreme, ebben is aprítani kell egymáast de ez már flatoutosabb, zárt pályák vannak, kicsit hasonlít a death racehez is mert vannak cuccok amiket verseny közben felvehetsz, füst, olaj, nagyobb sebzés, ammo stb :) mindkét játékban vannak más játékmódok is tehát nem csak lövöldözni kell.
4/5 anonim válasza:
Dirt Showdown
Wreckfest, de az sosem fog megjelenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2016. febr. 29. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!