Battlefield 4et ha megnyitom akkor nem a játékot dobja be hanem megnyitja a Böngészőben a Battlelogot. Hogy lehet ezt megoldani? Többi lent.
Na szóval megvettem PCre a Battlefield 4et és feltelepítettem, (igaz azzal is gondok voltak, mert hibakódot írt ki, na de mindegy azt megoldottam) és amikor elindítom nem a játékba lép be hanem a Böngészőbe és ott megnyitja a battlelogot, ahonnan tudok joinolni a szerverekre. De ez a joinolás is nagyon sokáig tart neki, na mindegy azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet azt megcsinálni, hogy ne a böngészőbe lépjen be hanem mindjárt a játékba? És akkor ott tudnám kiválasztani, hogy milyen játékmódot szeretnék meg stb. Vagy ez mindenkinél PC-én igyvan, hogy a böngészőt nyitja meg?
Válaszotokat előre is megköszönöm
Nem lehet megoldani mert a Battlefield 3 - 4 már a battlelogra épül, csak onnan lehet elindítani!
Az hogy lassan tölt be valószínüleg azért van mert rossz grafikai beállításokat használsz, vagy nem elegendő hozzá a géped.
Üdv, :D
Ez sajnos így van. Elég nagy hülyeség, mert az origin vagy a battlelog gyakran b..szik működni.
Nem lehet vele semmit sem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!