LoL mid: LeBlanc, Talon vagy Ekko?
Sziasztok! Nemrég lettem 30. szintű LoL-ban és egy új hősön gondolkozom. Arra lennék kíváncsi, hogy pl. egy LB-t vagy Ekkot mennyire nehéz "megtanulni". Gondoltam megpróbálok nehezebb hősöket is. De LB túl nehéz lenne?
Talon jónak tűnik, de kellene vennem hozzá AD rúnákat is, és az nem olcsó mulatság.
Ekkot is szeretem, de ő is drága
LB olcsóbb, de szerintem talán a legnehezebb közülük. Ti kb. hányadik meccsen jöttetek bele? :D
Szerintem mindhárom elég erős manapság, bár igazán jó picknek midre most Corki és Quinn számít. Számomra LB még mindig könnyebb, mint Ekko, hiszen Ekko ultiját nagyon nehéz pozicionálni.
Én Ekko-t ajánlom, megéri a szenvedést, mert nagyon jó szorzói vannak a spelljein, plusz late game-ben eszméletlen sebzése van.
Köszi a választ, még gondolkodom.
Mostanában sok LB van ellenem, és elég nehéz ellene, de 1-2 hete sok Ekkoval is találkoztam.
Talon az új ad item miatt, meg úgy alapból egyik jó mides, bár ritkán látom.
Corki érdekes, mert sokan pickelik, de én még mindig jobbnak tartom ezt a 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!