Miért nem adnak ki manapság demokat? Jó játékokat adnak ki manapság vagy kritikán aluliaknak nevezhetőek?
Figyelt kérdés
Azt írta az egyik srác,hogy " manapság nem csinálnak demokat mert akkor az emberek látnák mekkora sz**darabokat próbálnak rájuk sózni jó hirdetéssel. " Így van ez ? Tényleg szardarab játékokat csinálnak manapság ?2016. febr. 26. 12:01
1/3 anonim válasza:
És tényleg! Emlékszem még a 2000-es években mennyi jó játéknak játszottam a demójával. Mindnek volt szinte. Amiben mondjuk benne volt 1-2 pálya a játékból. Én sem értem ez miért tűnt el.
2/3 anonim válasza:
Azért nem mondanám, hogy minden játék szar, jönnek ki most is jó játékok, ha valaki nem csak az AAA kategóriában nézelődik. Viszont emlékszem, láttam egy felmérést, ami szerint kisebb az esélye, hogy megvesznek egy játékot (minőségtől függetlenül), ha van demo is belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
AHA :D Hát figyeljetek annak idején mikor adtak ki demokat akkor én is ez alapján döntöttem el,hogy megvegyem e vagy ne. Ilyen volt pl. Star Wars Republic Commando. Pár pálya volt benne ,de megfogott és megvettem. Mondjuk demo alapján simán el lehet dönteni,hogy megveszi az ember az adott játékot vagy sem.
2016. febr. 26. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!