Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segítene? Legendarymc...

Valaki segítene? Legendarymc (Aki ismeri minecraft) bezártak egy teleport kapuba és nem tudok kijönni! Nem tudok írni se semmi szóval, hogy szabaduljak ki onnan?

Figyelt kérdés

2016. febr. 24. 22:06
 1/5 BrekiX ***** válasza:
Survival szerveren? Mert ha tudsz blockot ütni,akkor próbáld kiütni az obszidiánt(vagy amivel körbezártak)
2016. febr. 25. 07:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem creativ 5 :(
2016. febr. 25. 08:05
 3/5 anonim válasza:
Én is szoktam Legendaryzni, de ilyennel még nem találkoztam, ha egy kicsit pontosabban le tudnád írni privátba hogy mi a gond akkor segíthetek, vagy a legendary-nak írj a facebookon, már én is kaptam onnan segítséget.
2016. febr. 26. 09:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Már megoldottam de köszönöm!
2016. febr. 26. 15:15
 5/5 anonim válasza:
ilyen velem is volt és nekem is crea 5 egy hónapig úgy volt aztán egyszer csak eltünt és valami pisti vagy valami ilyesmi nevű felhasználó csinálta
2017. jan. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!