Szerintetek ezen elfutna a GTA 5? (ne írjátok azt hogy regisztráljak gépigény.hu-ra)
Figyelt kérdés
konfigom:WINDOWS 10 PRO MSI Geforce gt 610 Lp 2gb ddr3
6gb ddr3 ram amd athlon x4 860k (4x3700) lenovo m58 alalplap. előre is köszi a válaszokat....
2016. febr. 21. 14:37
2/8 A kérdező kommentje:
azt én értem meg is néztem..de én a ti véleményteket kérném csak hogy biztos legyek benne..de azért köszi
2016. febr. 21. 14:59
3/8 anonim válasza:
A véleményem, hogy azzal a videokártyával meg sem érdemes próbálni.
4/8 A kérdező kommentje:
akkor tudsz mondani olyan pci-e kártyát ami jó hozzá?
2016. febr. 21. 15:36
5/8 anonim válasza:
Ehhez a procihoz tehetsz GTX750 Ti<R7-370<GTX950 videokártyákat. Alatta játékra nem érdemes keresni, fölötte a proci miatt fölösleges.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....de ezen a vga-n elmenne?mert nem akarok más ilyen nagyobb gépigényű játékot szóval csak a gta 5 miatt nem akarok új videókártyát venni.
2016. febr. 21. 16:40
7/8 anonim válasza:
Nem, nem menne el. Használtan már 15.000Ft-ért kapsz olyan VGA-t (hardverapró.hu-n) amivel játszhatóan futna a játék magas beállítások mellett.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat...akkor inkább nem veszem ha ti azt mondjátok hogy rossz a vga.:)
2016. febr. 26. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!