Hogyan tudok samp-ozni, ha a San Andreas jatek steam-en lett megveve?
Figyelt kérdés
Szoval, szeretnek samp-ozni is nem csak sigle playerbe jatszani a San Andreas-t, ami steam-en meg is van veve, hogyan tudnam megoldani? hogy ne keljen leszednem egy crack verziot?2016. febr. 20. 14:13
1/4 anonim válasza:
mivel a samp-ban más fájlok vannak ,mint a sima san andreasban, így ezt jelenleg nem tudod megoldani, le kell tölteni az adott samp szerver crackelt fájljait is.
2/4 anonim válasza:
fúúú én megtudtam oldani de már nemtom hogy :D azt tudom hogy valamit felül kellett írni vagy kicserélni viszont úgy nem érzékelte steames játéknak vagy mi. guglizz rá, youtubeon vannak videók
3/4 anonim válasza:
De amit te mondasz, úgy oldottad meg, hogy a sima steames nem megy, mert felül írtad a fájljaidat. Vagyis a steamest megint le kéne tölteni ha simán azzal akar játszani, vagyis ugyan ott van.
4/4 anonim válasza:
ja bocs rossz helyre írtam :D de azért menő nem?
FOR THE SOVIET UNION!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!