Elder Scrolls Online megéri?
Mai napig a Skyrim a kedvenc játékom, és mivel nem jött ki singleplayer folytatás, elkezdtem szemezgetni az Online-al. Játszanak még vele, vagy nagyon hamar lefutott? Optimalizálása milyen? Élvezhető?
Egyszóval megéri befektetni a játékra?
Optimalizálása marhajó. Jó játék, csak nem egyedül, én megvetttem 10k-ba amikor b2p lett, utólag bánom egy kicsit... nem rossz, de egyedül hamar megunható.
Vannak benne akkora failok hogy hihetetlen, már ha azt nézzük hogy MMORPG. Ráadásul plusz pénzt kell kicsingetni minden kiegért.
Egy buy to play játékban prémium valuta?
És nagyon követeli, vagy csak némi extra dologért kell költeni?
Egyébként a barátommal játszanám, illetve jó lenne, ha találnánk magyar céheket, vagy nem tudom ott minek hívják :)
Belinkeltél egy oldalt, ahol belinkeltek még egy oldalt, amin be van linkelve egy oldal, amit az előtt is belinkeltek... :D
Egyébként milyen a világa? Tényleg csodálatos, mint a Skyrim esetében? Ezt is egy élmény lesz felfedezni?
#5: Azokat a válaszokat is én adtam, ezért linkeltem be őket. A világ és a háttértörténet ("lore") felfedezése a TESO legjobb része, már csak ezért is érdemes megvenni.
Ha a Skyrimet értetted, akkor a TESO-hoz is elég lesz az angoltudásod.
Skyrimet magyarul játszom :)
Alapvetően megértem amit írnak, de nem értek minden szót, így azokat a szövegkörnyezet alapján kihelyettesítem.
Azért érdekel az Online, mert be szeretném járni Tamriel többi táját is. Most alig 5000 forint, ezt meg aztán igazán nem sajnálom rá.
Videók alapján a harc egy kicsit bugyutább, de remélem azért élvezni fogom.
Mindenesetre köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!