Melyik játékot ajánlanátok, amivel sokáig el lehet szórakozni, élethű?
mit takar az élethű? Jó grafika? Jelenkori történések? Semmi szuper erő stb?
Én pl ajánlanám a Dragon Age: Inquisition-t, csak 82 órám ment rá, mire kijátszottam egyszer. És van neki 2 előző része is. Esetleg Witcher sorozat
Stratégiainál én a régebbieket szeretem, Age of Empires 3, Empire Earth 3, de egy Sid Meier Civilisation 5-tel is el lehet lenni.
Körökre osztottnál ott van a Child of Light, én elég sokáig elvoltam vele, igaz minden apróságra rámentem. Esetleg egy Darkest Dungeon, már 5 napja szívatom magam vele, minden arra megy, hogy kikapj.
Túlélősnek ott a dont Starve, kezdésnek mondjuk a RoG kiegészítő nélkül érdemes belevágni. Nekem volt tapasztalatom az alap játékkal, RoGban általában 1 hét alatt mindig elpatkolt a karakterem.
Különböző simulátorokkal is el lehet elég sokáig lenni (Euro Truck Simulator 2, Farming Simulator 2015 stb).
hack and slashnek ott van az Incredible Adventures of Van Helsing 1-3, Diablo 2-3, vagy MMOban megjelent a Blade and Soul.
MMORPG-k: Guild Wars 2 (az alap játék már ingyenes), TERA, Aion, Blade and Soul, Elder Scrolls Online stb.
GTA V
Fallout 4
Cities: Skylines
The Binding of Isaac: Rebirth
Plague Inc: Evolved
American Truck Simulator
Witcher 3
De jó lenne tudni milyen játékokat szeretsz és akkor írok többet.
CS-GO is nevezhető élethűnek, és elég élethű, hogy élő emberek játsszák. Az már kérdés, hogy szeretsz-e lövöldözni emberekre. L4D2 zombikra lövöldözés...
Az élethű fogalom elég tág, hiszen azt nevezik annak ami létező, és tökéletesen bele tudod élni magad. Zombi meg ugye nincs. :)
Mi az amivel sokáig lehet szórakozni?
Ez ősidők óta ugyan az. Emberek játszanak benne.
Mai nyelvre lefordítva Online.
Mindig mást hoz, mert az ember a legnagyobb változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!