Mik ezek a hülye kifejezések a CS:GO-ban?
Még kezdő vagyok, csak kezdeni fogom a játékot. És nézegettem videókat, ami kezdőknek szól, és mindegyikbe mondanak számomra értelmetlen szavakat, amiket sehol nem magyaráznak meg!
Íme: Mi az, hogy: rush, CT, banán, low, spawn....
A rage-t tudom, hogy idegelés. Mert mondom olyan videókat néztem, ami kezdőknek bemutatja, mit csináljanak jól, hogy csinálják, hogy az jó legyen, egy-két trükk, és ilyen szavakat, kifejezéseket, honnan tudjon egy újonc?
Rush=futás. Ez egy afféle kamikáze technika. Rush B=Be futtok B-re, nem álltok meg leteszitek a bombát és annyi.
A Banán az Inferno pálya egyik helye. Ezeket úgy tudhatod, ha nézel videókat, akár magyar akár angol és ott hallod kit hol infóznak.
LOW vagy LOW HP vagy NULLOS. Az amikor egy ellenfélnek vagy csapattársnak kevés hpja van.
Spawn vagy kezdő. Az a hely ahonnan kezd a csapat. T kezdő/spawn az a hol a Terroristák kezdenek, CT spawn az a hol a Counter Terrorist Terror elhárítók kezdenek.
Köszönöm szépen, így már érthetőbb! :)
Zöld like :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!