Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul Windows 7-en...

Miért nem indul Windows 7-en a Worms 3D?

Figyelt kérdés
Windows 7 Ultimate 32 bites operációs rendszerem van. Anno még 2002-ben vagy 2003-ban játszottam CD-ről Windows XP oprendszer alatt, asszem már SP1 volt. Elindítom a játékot, majd bejön egy ablak ezzel a szöveggel: Worms3d.exe működése megszakadt. A Windows próbálja megkeresni a problémát (valami ilyesmi). Utána már bejött a SEGA logo is, de ezutén rögtön ugyanez az ablak. Mit tegyek, hogy működjön? Átváltottam Windows 2000-re és XP-re a kompatibilitási módot, azokkal a betöltésig jutott. A többivel semeddig. Mit tegyek, hogy tudjak vele játszani?
2010. márc. 30. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

a windows 7 arra van hogy a nagy telejsítményű gépeknekből kihozza a maximumot ... ( ez féligmeddig így van)

tehát minekis van neked windows 7 ed ha csak a wormsel akarsz játszani ?:D

2010. márc. 30. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Régi nagy kedvenc. A Worms 4 Mayhem megy, de ez nekem az eredeti:D De nem is nekem kell hanem a 2 éves kislányomnak.
2010. márc. 30. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:

aranyos :)

vegyél egy olcsó gépet vagy telepítsd vissza az xp-t

2010. márc. 30. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát akkor asszem megfelel a Worms 4 Mayhem is:D

Nincs véletlenül a 3D-hez patch, ami engedélyezi Windows 7-en a játékot? Várom a további segítségeket, mert hallottam már olyanról, akinek még a Mayhem se ment, meg egy ismerősömnek is megy a 3D, neki is Win 7-e van és semmit nem állított át. Ha nincs megoldás, akkor leszedem PS2-re vagy Xbox-ra:D

2010. márc. 30. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!