Milyen játék hibákat vettél már észre a GTA 4-ben?
Akármi lehet az! Neked jobban tetszik mint a San Andreas?
Van valaki akinek sikerült már ráunnia?
Szerintem a GTA IV a leggagyibb GTA rész.
Kezdjük ott, hogy a GTA IV miatt vettem egy 200.000 Ft-os új gépet, mert semmilyen más játéknak nincs ekkora gépigénye. És még ezen a gépen is akadozik.
Aztán, tele van bugokkal. Pl. az ember belemegy a falba, más emberek testén átmegyek, stb.
Arról nem is beszélve, hogy én egy hét alatt végigvittem az összes küldetést és rögtön meguntam.
Szerintem a Vice City is és a San Andreas is ezerszer jobb. Azoknál azért fordulnak elő hibák, mert már 6-8 éves játékok. De a hangulatuk ezerrel veri a pocsék GTA IV-et.
A GTA IV tényleg nagyon sza.ra sikerült.
Négymagos processzorral, 4GB RAM-mal, 1GB-os NVIDIA GeForce 9800GT-vel és Windows 7-tel 20-25 FPS-t tudtam kicsalni ebből a vacakból.
És a játék készítésénél csak a grafikát vették figyelembe, így a hangulat, meg a szavatosság nuku lett.
Én nem írnék le egy játékot csak azért, mert nem fut a gépemen. PC-re ki se akarták adni. Ez látszik is rajta. Konzolon játszottam, egy buggal sem találkoztam.
+A hangulata nagyon jó
+A város szépen ki van dolgozva
+Végre van normális fizika
+Jó a történet
+GTA-khoz méltó módon sok küldetés több módon is megoldható.
-A PC port nagy gépigénye
-néhány bug
Miért jobb a Vice City?
+Hangulatban minden más részt ver
+Nagyon jó történet
+Vicces karakterek és rengeteg rejtett poén
+Papírral ceruzával elmegy (kis gépigény)
+A GTA történelem legjobb zenéi
+Sok több módon megoldható küldetés
-Néhány bug
-A GTA3-hoz képest kicsi város
A grafikát nem hoznám fel ellene. Egyrészt 2003-ban nagyon szépnek számított, másrészt nagyon stílusos képregényes grafikája van. Az meg, hogy úszni nem tud, azért alakult így, mert eredetileg így zárták el előled a még nem elérhető szigeteket. Aztán persze rájöttek, hogy a lezárás mellé jó módszer, ha adnak egy soha nem múló körözést és képességet az úszásra, így sok billentyűzetet megkíméltek a véletlen vízbeesést követő dührohamoktól.
Hát szerintem baromira nem élethű.
Pl. ha nekimész valaminek, az ember kirepül a szélvédőn, 50 métert repül és nem hal meg, sőt, legtöbb esetben semmi baja nem lesz. Ez realizmus? Ha már a kezével kiüti az ablakot, már attól ömlenie kéne a kezéből a vérnek.
Netes videóban láttam
hogy amikor kocsival a hinta közelébe megy
hirtelen feldobja a levegőbe a kocsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!