Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játék hibákat vettél...

Milyen játék hibákat vettél már észre a GTA 4-ben?

Figyelt kérdés

Akármi lehet az! Neked jobban tetszik mint a San Andreas?

Van valaki akinek sikerült már ráunnia?

2010. márc. 30. 21:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hibákra nem is igazán emlékszem. Tényleg nagyon jól összepakolták. Az alapján, hogy a San Andreas szerintem a legrosszabb GTA rész, igen, sokkal jobb. A csúcs még mindig a Vice City, de már majdnem megfogja. Még nem untam meg, pedig a megjelenés havában vettem meg.
2010. márc. 30. 22:19
 2/23 A kérdező kommentje:
De miért lehet jobb a Vice City? Ott olyan kocka kocsik vannak! XD már mint olyan amatőr még az egész legalábbis már a San Andreashoz is hasonlítva sok a különbség! Azért mert szép az idő meg hangulatos? Dehát még uszni se tud a szerencsétlen! xD
2010. márc. 30. 22:25
 3/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a GTA IV a leggagyibb GTA rész.

Kezdjük ott, hogy a GTA IV miatt vettem egy 200.000 Ft-os új gépet, mert semmilyen más játéknak nincs ekkora gépigénye. És még ezen a gépen is akadozik.

Aztán, tele van bugokkal. Pl. az ember belemegy a falba, más emberek testén átmegyek, stb.

Arról nem is beszélve, hogy én egy hét alatt végigvittem az összes küldetést és rögtön meguntam.

Szerintem a Vice City is és a San Andreas is ezerszer jobb. Azoknál azért fordulnak elő hibák, mert már 6-8 éves játékok. De a hangulatuk ezerrel veri a pocsék GTA IV-et.

2010. márc. 31. 13:13
 4/23 anonim ***** válasza:

A GTA IV tényleg nagyon sza.ra sikerült.

Négymagos processzorral, 4GB RAM-mal, 1GB-os NVIDIA GeForce 9800GT-vel és Windows 7-tel 20-25 FPS-t tudtam kicsalni ebből a vacakból.

És a játék készítésénél csak a grafikát vették figyelembe, így a hangulat, meg a szavatosság nuku lett.

2010. márc. 31. 13:21
 5/23 A kérdező kommentje:
De nagyon lethű! Pl amikor egy kocsit el akarsz lopni akkor szépen élethűen töri be az ablakot! Vagy amikor a kocsira lőnek akkor a nyoma szépen meg látszik! Szerintem a grafika is nagyon jó! Nem értelek titeket!
2010. márc. 31. 15:08
 6/23 anonim ***** válasza:

Én nem írnék le egy játékot csak azért, mert nem fut a gépemen. PC-re ki se akarták adni. Ez látszik is rajta. Konzolon játszottam, egy buggal sem találkoztam.

+A hangulata nagyon jó

+A város szépen ki van dolgozva

+Végre van normális fizika

+Jó a történet

+GTA-khoz méltó módon sok küldetés több módon is megoldható.

-A PC port nagy gépigénye

-néhány bug

Miért jobb a Vice City?

+Hangulatban minden más részt ver

+Nagyon jó történet

+Vicces karakterek és rengeteg rejtett poén

+Papírral ceruzával elmegy (kis gépigény)

+A GTA történelem legjobb zenéi

+Sok több módon megoldható küldetés

-Néhány bug

-A GTA3-hoz képest kicsi város

A grafikát nem hoznám fel ellene. Egyrészt 2003-ban nagyon szépnek számított, másrészt nagyon stílusos képregényes grafikája van. Az meg, hogy úszni nem tud, azért alakult így, mert eredetileg így zárták el előled a még nem elérhető szigeteket. Aztán persze rájöttek, hogy a lezárás mellé jó módszer, ha adnak egy soha nem múló körözést és képességet az úszásra, így sok billentyűzetet megkíméltek a véletlen vízbeesést követő dührohamoktól.

2010. márc. 31. 15:21
 7/23 anonim ***** válasza:

Hát szerintem baromira nem élethű.

Pl. ha nekimész valaminek, az ember kirepül a szélvédőn, 50 métert repül és nem hal meg, sőt, legtöbb esetben semmi baja nem lesz. Ez realizmus? Ha már a kezével kiüti az ablakot, már attól ömlenie kéne a kezéből a vérnek.

2010. márc. 31. 16:48
 8/23 A kérdező kommentje:
Tuladjon képpen ja! Kirepül az ablakon ütközésnél! Az nagyon jó de nagyon sokat repül és az már nem jó! Eddig nem is a gépemen játszottam hanem 1x-2x szer egy játékteremben! Ma is játszottam! 2 órát legalább! Valamit szórakzozott hogy amikor gyorsan futottam vagy gyorsan hajtottam a kocsit akkor totál olyan volt minha részeg lettem volna nagyon szédelgett a játék nem tudom miért meg is kérdeztem ott valakitől azt mondta ilyen a játék uténa meg javult! Tetszett de a grafika az jó de a színek nagyon halványak nekem!
2010. márc. 31. 20:21
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Netes videóban láttam

hogy amikor kocsival a hinta közelébe megy

hirtelen feldobja a levegőbe a kocsit

2010. ápr. 2. 15:57
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a vice city a legjobb
2010. ápr. 2. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!