Az Assassin's Creed II-ben hogy lehet eltávolítani a páncélt?
Jó helyen kérdezed ahol a legtöbben torrentről leszedett játékokkal játszunk.. Majd ha lesz fölös több mint 10 Ezer Ft.-om arra h játékot vegyek rezsi meg hiteltörlesztő fizetése helyett és eljutok odáig ígérem h megválaszolom.
Addig max olyantól várhatsz választ aki megvette redetiben de olyan itt nem sok akad sztem.
Mert ezt a játékot sajna nem tudta még senki feltörni így csak annak megy akinek eredetiben van meg...
Ahham és a hiányzó fileokat az ubisoft serveréről tört játékkal való regisztráció által szeded le mi: Érdekes h senkinek nem sikerült még... A játék ugyanis nem teljes a hiányzó részeket a szerverről kell letölteni játék közben. hiába van feltörve a játék egy része hiányzik. Tört játékkal meg nem lehet felregisztrálni így a fileok sem jönnek le. Úgyhogy 3 lehetséges opció van:
1 mégiscsak eredeti a játékod és csak úgy mondod
2 nem az AC 2-vel játszol
3 szimplán hazudsz...
Én megvettem eredetiben.
De tényleg nem lett még feltörve.
Amúgy sajna én sem tudom ,hogy kell nekem is fontos lenne hátha úgy megszerezném Altair cape-jét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!