A Sims Freeplayben lehet házat lebontani?
Figyelt kérdés
Vettem egy házat, amihez tartozik ilyen kis vendég ház, vagy nem tudom minek mondjam, de nekem az nem kell. Le tudom bontani valahogy?2016. febr. 16. 14:28
1/3 anonim válasza:
Lebontani nem, de úgy lehet hogy az egészet törlöd de a telek marad
3/3 anonim válasza:
Ha töröni akarsz egy szobát:
1. Bemész ide: The Home Store
- Rooms
2. Rákattintasz a töröni kívánt helyiségre
- Ott megjelenik 2 jel, piros karikában - egy (§) paragrafus jelre hasonlító - - valami, és zöld körben egy pipa!
3. a § jelsre kattintasz, kiírja hogy mennyit kapsz a - - helyiség eladásáért, és megkérdezi, hogy biztosan el - akarod-e adni!
°°°° A kitörölt szobából a cuccok az inventoridba (The Home Store --> Inventory) kerülnek, kivéve a tapéta és a padló, azok elvesznek! °°°°
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!