Tudnátok mondani olyan játékokat, ahol női playerek is megtalálhatóak szép számmal?
Szerintem nincs olyan multiplayer játék, ahol a fiúkhoz viszonyítva sok lány játszana, sajnos még mindig kevés női játékos van.
Tudom, nehéz elhinni, de a lányok nem csak a Sims részekkel szoktak játszani. Én pl nagyon ritkán játszok lányosnak mondott játékokkal.
Egyébként meg ne a játékokban próbálj csajozni.
A baj ott kezdődik, hogy azt hiszed, hogy a Simsen kívül mással nem játszanak. Lehetséges, hogy ott több női játékos mutatkozik meg, de ez nem kizárólagos.
Ha nagyon érdekel, keresgélj statisztikákat a neten, de az sem reprezentatív sok esetben. Itt van ez az összeállítás valaki által: [link]
Írj ki játékostársakat kereső csoportokba, vagy Redditre egy posztot, hogy X korcsoportból lányokkal szeretnél játszani ilyen meg olyan játékokon.
"Arról nekem is van fogalmam, hogy ott is sok van, de az én ízlésemnek nem megfelelő."
Ilyen kijelentéssel társkeresőn volna a helyed. Nem játék közben kell csajozni, mint már előttem írták.
Egyrészt mire mész vele, ha megismersz valakit, akivel bejöttök egymásnak, de a világ másik végén lakik? Ha meg nem társkeresés a cél, miért számít, hogy lányok legyenek többségben az adott közösségben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!